[巴絲福利]幫巴絲算命(2)

1001 回覆
103 Like 9 Dislike
舊POST沉左,開過個新既,順便整合下

是咁的,小弟而家就自習緊算命,去到而家想試下幫下人,希望可以提升自己功力

大家信又好,唔信又好,咪當係聽下故事,如果可以幫到你都算係小弟同巴絲之間既緣份。
如果你有興趣,LINE ID: lyw325
留低你既性別,出生(西曆)年月日時,加埋一個你最想知既問題/心願

E.G. 1992年10月31日早上10點 女 問事業

唔一定係問感情,可以問事業,可以問其他嘢都得
如果大家係怕咩起底之類 咁大家可以慳番啖氣

因為你都俾得八字我,其實已經俾咗好多嘢我睇,分分中你一生人都知道晒,所以唔使咁擔心。

而且個post都好受歡迎好多人排緊隊,請大家稍安無躁,我一個人得一對手,好快會黎幫大家解答問題。多謝你哋俾面

同埋原諒我比較鍾意live批命,等大家知道唔係揸流攤,希望大家可以add我line,我會文字直播俾你哋睇你問題嘅回覆,而且加上要番工,絕對係唔夠時間起底。

不過都係嗰句,人同人之間講緣份嘅,如果有人想知又堅持唔想line嘅話,請恕小弟無能為力,諸多不便,懇請包涵

利申一 工作繁忙,可能會覆遲,不過一定會覆。
利申二 唔會講你幾時死,因為講黎冇意思,人生應該積極求轉變
利申三 幫人批命唔係導人迷信,只係想令你明白人生有劇本係可以改寫得到。
利申四 我批得好慢,唔好催我。
我再整合多次
1. 97年之後嘅巴絲唔係有非必要嘅原因就唔使搵我啦因為冇咩好講

2. 幫人批命最重要嘅唔係準唔準 係幫人扭轉命運 所以唔存在整定呢樣嘢 係信同唔信架姐

3. 唔好催我 我個個都覆 我個icon係very good! 所以唔該唔好hi完就算 留低你嘅資料就得 我會盡快覆你

4. 一般輪候時間大約係一個月左右 講聲唔好意思先 精力有限

5. 除咗幾時發達,幾時死呢啲唔批之外 應該其他都批到 仲可以有機會醫到癌症 咁就睇緣份啦

6. 記住人生所有嘢都係你自己決定 所有嘢都係你一念之差 而我只係幫到你做決定 你嘅人生只係你自己先可以改變 所以唔存在任何導人迷信嘅成份

7. 唔好打算講大話呃我

8. 翻撻,幾時結婚,工作啱做乜呢啲都好死 其實人生最重要係有智慧 去改變 咁你點樣都會好好

然後多謝大家賞面 幫到你哋我都好開心
正評
好耐之前搵巴打算過
性格方面幾準
希望問巴打果件事,遲啲可以成真
巴打,我等咗一個月你仲未覆啊
巴打講我既性格好準
而且都會俾一啲建議我
等我可以正視個問題

不過希望改到啦
巴打之前講我性格方面都幾準嘅
正評一下
除左超準同超好人之外都冇其他野講
性格個度幾乎講中哂 仲有啲我留意唔到嘅
仲屌醒埋我 把聲仲幾好j
希望真係搞得掂個問題
唔該哂巴打
除左超準同超好人之外都冇其他野講

又黎
巴打,我等咗一個月你仲未覆啊

因為早前離港 所以會有啲延遲
留名等睇你skip我
巴打 我4月24號搵左你
仲未覆我
岩岩好一個月
都未覆
留名等大師
留名等大師

我tg私人用架大佬
update番大家
終於睇到4月 好難得仲堅持到落去

多謝大家支持
留名等大師

我tg私人用架大佬

但係我97之後出世喎
留名等大師

我tg私人用架大佬

但係我97之後出世喎

因為我個line 喺另一部手機
所以我平時唔會用
留名等大師

我tg私人用架大佬

但係我97之後出世喎

因為我個line 喺另一部手機
所以我平時唔會用

大師,我send咗
留名
之前sd過
但大師已讀不回
希望今次會覆
樓豬連食緊宵夜都覆我 聲又好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞