[巴絲福利]幫巴絲算命(2)

1001 回覆
103 Like 9 Dislike
依個覆到邊
我上個post問完都唔記得隔左幾耐

如果巴打你唔喺line搵我 咁我幫你唔到架喎
等左兩個幾月終於都到我😭巴打講嘅性格好準 完全好似識我咁 聽完真係知道要改下自己性格 我會努力提醒自己 如果遲啲有咩依方面嘅野都會搵返巴打 感激😭
update一下大家而家睇到 5/4/2017
即係 四月五日

敬請大家開番通知 會盡快覆你
正德兄 我已經冇左人生目標,感覺好空虛

痴線咩你
人生唔係為咗考試而存在喺呢個世界上嘛

痴線咩你
人生唔係為咗考試而存在喺呢個世界上嘛

睇唔到將來啦 你話我出年會仲衰,即係出年都係考唔到
岩岩有幸得多巴打幫忙算命,多謝你
自己實際出世時間唔太清楚,但性格都中九成九。
睇得返我兩年前運唔太好

多謝巴打既建議先

多謝你隔左成個月,係我自己都唔記得左時搵返我
不多說 9成準 多謝大師
大師加油
大師加油

點呀大佬
大師加油

點呀大佬

大師咁勁 造福世人
巴打算命算得好準,性格簡直係精準度100 中q曬,一針見血
有問必答啊
有問必答啊

有問必答啊

做乜勁姐
知大師貴人事忙
都好詳細咁分析我命盤
而且都幾準既
辛苦曬大師
大師前2日有搵你,不過你未覆..

每個人起碼要等個幾月 值得等
就快到8/4

你邊個黎架 每日我都有睇呀 唔使急
我搵咗你嗰啲搵番我啦
大師
大師

邊有大師呀

你邊個黎架 每日我都有睇呀 唔使急
我搵咗你嗰啲搵番我啦

岩岩再覆左你,麻煩大師check check
等左兩年月,等到喇多謝大師
性格一如其他人,真係準!!!令我有反省
大師一路話性格影響命運,自己都算經歷過d,相信依一點。
日後既道路都會時刻提醒自己,希望唔好令自己入困境!
雖然等得長時間,但係大師夜一夜仲批緊,辛苦啦,真係冇白等!
巴打真係好有心
而且一如其他人所講 好準
亦會提供啲意見畀我地去改改自己既缺點/避免壞事發生
留名支持!
另外有需要搵巴打算命既記住開返line既"提醒通知",咁先可以即時交流到。
等左好耐巴打終於覆我
巴打講我性格中到好似識左我好耐咁
又會比建議你去改改
重話左d好爆既野比我知
正評係比巴打既
大家耐心等待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞