[巴絲福利]幫巴絲算命(2)

1001 回覆
103 Like 9 Dislike
巴打睇到五月廿九號未
好驚你miss左我

呢幾日就快死俾小小時間我呀

咁你去死啦 我全力支持你
巴打,想問你睇晒29/5號未啊
巴打,想問你睇晒29/5號未啊

呢排好多嘢攪,就黎死,覺都冇時間瞓
你私底下搵我先啦

巴打講性格個啲真係好準,特別係你舉個啲例根本就係我平時經常做/諗嘅嘢嚟,但因為呢啲性格平時朋友都唔會察覺得到,所以畀人一語中的咁講一講就會更加「叮」一聲咁,同埋巴打講嘢語氣好搞笑 聽聽吓都會笑出聲,多謝你一路算命嘅時候一路講「人定勝天嘅,可以靠自己智慧去改變」,因為聽到某啲位時會自己灰一灰先,但有你呢啲說話就好似打咗強心針咁,同埋把聲真係幾好聽哈哈,辛苦晒
巴打你skip左我 我27/5架..

你黎搵我啦好嘛?
人咁多一定有甩漏
估中曬我性格 已正評
呢兩日 身體不適
始終一轉季就有啲喉嚨痛
會批慢咗 希望大家唔好介意

btw 27/5搵咗我嘅巴絲就快啲黎搵我先啦
呢兩日 身體不適
始終一轉季就有啲喉嚨痛

切咗佢就唔痛
呢兩日 身體不適
始終一轉季就有啲喉嚨痛

切咗佢就唔痛

切咗就聽唔到我把聲
呢兩日 身體不適
始終一轉季就有啲喉嚨痛

切咗佢就唔痛

切咗就聽唔到我把聲

打字
五月排到依家
終於得到巴打贈言幾句
性格特點十分之準
跟本上我都冇講過d咩
巴打已經講中曬

學巴打話齋
性格唔係一時三刻就改到
個個dna係深入骨子裡
所以大家要時時刻刻都要記住點改先可以be a better man or woman(其實依句主要都係同自己講 )
巴打好好人 我比約定時間遲咗都好快同我批返
講中咗好多我最醜陋嘅缺點
灰咗一陣但都令我更加意識到自己嘅問題
巴打講性格幾準
同埋真係live住咁批 應得好快
雖然聽完之後有少少灰
不過巴打都話依家仲後生
會慢慢捱架喇
估唔到高登個apps都幾好用
今日會睇到 31/5嘅朋友

如果真係漏咗幾個冇睇,講聲唔好意思先
麻煩你再搵番我啦

每晚十點十一點呢啲時間同大家交流批命嘅心得
排成個月期,岩岩大師終於幫我算完
巴打堅係有料到,仲不厭其煩咁答我問題 唔該哂你呀
巴打除左幾準之外,個人都好有耐性,而且仲好supportive,隔住個moon都feel到佢係一個好人
再次喺度唔該哂巴打花既時間心力啊
今晚冬至

祝大家有個愉快嘅晚上
2018新開始,每晚批命嘅時間會一直繼續

祝大家
新年快樂 心想事成 身體健康
樓主講性格真係幾中,我自己唔記得左搵樓主,樓主都肯比我再問,同埋有咩問題都肯答
你黎搵我啦ching
報告大家 六月十號前嘅朋友 如果你仲喺到又想睇嘅 快啲黎搵我啦!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞