[巴絲福利]幫巴絲算命

731 回覆
95 Like 10 Dislike
1985年12月5日08:30am

想問問事業同財運. 有勞巴打
1998年2月16日約10:00pm 男
想問感情和學業
唔該巴打
1993年8月6日夜晚8時35分
想問吓姻緣同事業,唔該曬🙏
啱啱病好就繼續幫人睇希望幫到你哋啦

我再整合多次
1. 97年之後嘅巴絲唔係有非必要嘅原因就唔使搵我啦因為冇咩好講

2. 幫人批命最重要嘅唔係準唔準 係幫人扭轉命運 所以唔存在整定呢樣嘢 係信同唔信架姐

3. 唔好催我 我個個都覆 我個icon係very good! 所以唔該唔好hi完就算 留低你嘅資料就得 我會盡快覆你

4. 一般輪候時間大約係一個月左右 講聲唔好意思先 精力有限

5. 除咗幾時發達,幾時死呢啲唔批之外 應該其他都批到 仲可以有機會醫到癌症 咁就睇緣份啦

6. 記住人生所有嘢都係你自己決定 所有嘢都係你一念之差 而我只係幫到你做決定 你嘅人生只係你自己先可以改變 所以唔存在任何導人迷信嘅成份

7. 唔好打算講大話呃我

8. 翻撻,幾時結婚,工作啱做乜呢啲都好死 其實人生最重要係有智慧 去改變 咁你點樣都會好好

然後多謝大家賞面 幫到你哋我都好開心

冇人追post架喇我都知
啱啱同巴打傾完
其實聽完巴打講既 我會諗返起我啲長輩一路都係咁話我
我詳細冇問啲咩 真係似同巴打傾計多啲
多謝你咁夜都幫手算命同聽我鳩噏
我覺得最緊要聽完自己要反思下自己應該要點做
畢竟巴打做到既嘢唔多

其實好多嘢都可以做到
8/4等到而家
巴打其實你覺得「緣」喱樣野有無辦法靠自己去改變 有無可能令到無緣既人變到有緣
而家仲算唔算

算呀不過人唔喺香港 慢啲咁解
1993年1月30日 早上八九點左右 想問愛情

多謝樓主
1995年4月20號 上午11點幾 問愛情
Thanks a lot
1995年4 月27 下午2點半
想問愛情 唔該巴打
樓主依家到幾號,我4月17號line你嘅。

心急人上
🌝見上樓上啲巴絲4月都未算。。。
我5月頭先line樓主。。。。。
要等到幾時
🌝見到樓上啲巴絲4月都未算。。。
我5月頭先line樓主。。。。。
要等到幾時
唔好心急啦
我而家唔喺香港呀嘛
番到黎會清queue架喇 大家準備好
岩岩line 左你,謝謝。
樓豬超準
唔好心急啦
我而家唔喺香港呀嘛
番到黎會清queue架喇 大家準備好

等你
推一推post ,樓主返黎香港未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞