[巴絲福利]幫巴絲算命(2)

1001 回覆
103 Like 9 Dislike
已經留左資料係line
感謝巴打義務解答

咁睇應該就快到我
麻煩曬你喇大師

Btw,點解之前同過大師你講過幾句
但今日發現個對話紀錄唔見左
巴打你睇完5月9號未 定係漏左
巴打你睇完5月9號未 定係漏左

你搵一搵我啦人太多得一對手做唔黎
巴打我又pm你了 我6月搵你你都未睇到
拜託你了 辛苦晒
line pmed, 靜候巴打指引
巴打我又pm你了 我6月搵你你都未睇到
拜託你了 辛苦晒

睇得慢唔好意思呀
終於有機會隔住個moon一聞傳說中嘅性感男聲批命,夜媽媽真係會聽到毛管棟 因為巴打可以隔住個moon都講得出我嘅性格特徵,而且仲俾到建議我同鼓勵我 一個素未謀面嘅巴打可以令到我cheer up, 你明點解毛管棟喇可?
唔該晒巴打
聽聽下巴打錄音忍唔住笑左,一個素未謀面既人可以up得出我性格,連衰果方面都講中晒
巴打好客觀講出我要正視既野 令我可以由另一角度睇自己 真係多謝你
有緣會再搵你
係依個月黑風高既晚上,
不枉我等到海枯石爛F5都甩埋頭髮都白埋 巴打終於算到我啦

首先係性格好同唔好都講得好中 連平時好易鑽牛角尖都睇到 聽到我毛管都棟埋…
其次係依兩三年黎好黑仔都講中 (有名你叫)
算完巴打仲唔嫌煩聽我呻左兩野
多謝巴打
1993年3月19
晚上七點幾

各方面都可以講下
Thx
好奇想知巴打睇到5月26未
2001年8月28日 上午3點至4點左右 女
1993年5月22日 下午4點 男

不過快架喇快架喇
如果其他人都有興趣 咁就跟番規矩就可以了

謝謝大家

不過快架喇快架喇

等你
如果其他人都有興趣 咁就跟番規矩就可以了

謝謝大家

而家留等到出年
巴打好野 比個正評先
第一次批命 估唔到差唔多講中哂我嘅性格缺點
好準 好多謝巴打你
今晚終於見識得到樓主既神算,無諗過可以俾一個未見過面未正式傾過計既人一句講出我既性格,甚至我15年開始運滯都講得出,真心希望樓主可以幫到更多有緣人

ps 樓主把聲好好j,用耳機聽效果更佳
性格,做事風格同虎頭蛇尾方面都中晒。
同埋都畀埋改善既大方向及提議,
在此謝過
唔知有無中秋節禮物
唔知有無中秋節禮物

關咩係呀巴打
幫推
唔知有無中秋節禮物

關咩係呀巴打

想知而家進度去到邊 巴打
等緊31號 好想快啲知
好迷茫 好想搵返我ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞