[巴絲福利]幫巴絲算命(2)

1001 回覆
103 Like 9 Dislike
等左段時間由無女朋友等到有女朋友
巴打講左個自己有但一直都唔係好重視嘅問題,但其實諗返起真係好多次都係依個問題而仆街 最起碼我會試下搞好依個問題唔好浪費左你心力去解依個盤,多謝你,他日有緣份再搵你指點下。
槍打出頭鳥,已入腦。
宜家連登多左咁多算命,睇掌紋呢d,搞到我好想學,請問大師要點樣可以開始學起
宜家連登多左咁多算命,睇掌紋呢d,搞到我好想學,請問大師要點樣可以開始學起

去圖書館借啲書黎睇吓先真心
咩都睇吓咁樣 但易學就難精
巴打睇到幾多號?

有冇推介
過左三個月 以為巴打冇再睇
性格方面真係幾準
有緣會再揾你
thank you

有冇推介

最簡單睇吓方位,顏色嗰啲
巴打睇到幾多號?

好似20/4
同之前個巴打講嘅一樣,由暗戀人到而家有男朋友(但唔同人so9sad),終於收到巴打嘅回覆啦!辛苦曬,同埋幾驚喜

主要講自己性格同埋工作,睇黎都幾多問題。有d野其實自己都大概知,但由人地把口講,係會注意d嘅。

第一次批命咁準 巴打係勁嘅~
巴打真係好有心
啱嘅人同人之間好講緣份
同埋好多嘢都係睇自己點掌握

好多謝巴打幫我屋企人
唔該晒巴打
性格講得好中 我會努力改
1993年10月17日 下午6點半 男 問事業
報告番個行蹤先

而家睇到22/4 邊位漏咗你嘅
麻煩你line嗰邊俾番個msg我啦
報告番個行蹤先

報告番個行蹤先

好耐冇見啦軍官兄
唔該哂巴打, 對我性格嘅評語一針見血, 有種當頭棒喝嘅感覺
報告番個行蹤先

好耐冇見啦軍官兄

我收左皮
等咗四個月 以為冇再覆
巴打批我嘅性格都好準啊!批中我儲唔到錢
有緣會再搵你!唔該晒
報告番個行蹤先

好耐冇見啦軍官兄

我收左皮

有時想搵你咁點算
終於等到巴打 批性格準呀,過去有啲事都批到。有比到小小建議,希望有改善啦
報告番個行蹤先

好耐冇見啦軍官兄

我收左皮

有時想搵你咁點算

我唔係hehe嫁
報告番個行蹤先

好耐冇見啦軍官兄

我收左皮

有時想搵你咁點算

我唔係hehe嫁

我知呀軍官兄
個個都hehe 唔通個個都想hehe咩
報告番個行蹤先

好耐冇見啦軍官兄

我收左皮

有時想搵你咁點算

我唔係hehe嫁

我知呀軍官兄
個個都hehe 唔通個個都想hehe咩

頂你
多謝巴打
我性格批得好準 又講到我好多問題出嚟
巴打好好心機好詳細
得閒又報告番自己嘅行蹤

是咁的 呢兩日我就批到28/4
希望唔會俾人嫌慢啦
有時耐到啲人唔記得咗,唔係幾好意思

所以提番各位,搵過我嘅記得唔好mute,唔好熄notification
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞