[巴絲福利]幫巴絲算命(2)

1001 回覆
103 Like 9 Dislike

希望有啲俾我批過嘅人番黎講吓批完之後過成點

冇咩特別,轉左作風賺下偏財錢

即係有咩攪呀

即係有咩攪呀

等運到
巴打而家仲接唔接新case算命呀?
等咗三個月終於到我喇
巴打講性格好準,其實你講嘅嘢我自己都有留意,所以對我嚟講唔算好大幫助不過都有警剔作用
麻煩晒你同繼續加油幫其他巴絲啦
巴打而家仲接唔接新case算命呀?

接呀但可能要排耐小小
最近俾巴打算完,性格方面同近年運程方面真心幾準。 等左一段時間,仲以為巴打唔記得左我 各位巴絲耐心等下 樓主詳細咁覆係要啲時間
得閒又報告番自己嘅行蹤

是咁的 呢兩日我就批到28/4
希望唔會俾人嫌慢啦
有時耐到啲人唔記得咗,唔係幾好意思

所以提番各位,搵過我嘅記得唔好mute,唔好熄notification
我係28/4搵左巴打架但係未覆

巴打 你話我年尾有拖拍, 到時有, 我再同你講

巴打 你話我年尾有拖拍, 到時有, 我再同你講

嘩 咁樣講我好大壓力架喎

批完我之後
我真係努力咗 人又高咗 又聰明咗

btw我幾年後畢業會再搵你
真係幾有用

有冇咁犀利
2/5留名
我等左三個幾月 , 諗住miss 左就由佢
講性格真係好準, 未來就看著辦
多謝巴打, 令我正能量左好多
好似差唔多年頭果陣俾巴打算過,講我性格部分係超準,同時都係大巴大巴車埋黎屌我柒同自我中心,一路都知自己性格缺憾幾嚴重,希望可以修下心改善下。
同埋巴打話我出年行衰運犯小人,未到出年答唔到,到時仆哂街既話再返黎分享
btw, 巴打把聲好撚好聽
好似差唔多年頭果陣俾巴打算過,講我性格部分係超準,同時都係大巴大巴車埋黎屌我柒同自我中心,一路都知自己性格缺憾幾嚴重,希望可以修下心改善下。
同埋巴打話我出年行衰運犯小人,未到出年答唔到,到時仆哂街既話再返黎分享

好差囉 要搵番你先
關谷巴打幾好人架 成日幫人算 有啲位幾中point
不過老實講 我覺得巴打之前講我好大男人 太有性格 自信 我覺得好似唔太岩 因為我自己都察覺唔到 可能巴打講得有啲玄有時候
而家咁岩見到推下先 支持巴打
不過我咁諗啦 講左咩都好 有啲野都要自己主動爭取而唔係信命數

好差囉 要搵番你先

實好架

好差囉 要搵番你先

實好架

喂 我發現冇晒年頭啲紀錄sosad個電話壞過一次

好差囉 要搵番你先

實好架

喂 我發現冇晒年頭啲紀錄sosad個電話壞過一次

我text 返你呀
多謝樓主批算
雖然好直 但都中既

樓主咁批都係想迎頭痛擊你,俾個機會你反省下自己,唔好太介意啦巴打,佢都係為你好
多謝樓主批算
雖然好直 但都中既

樓主咁批都係想迎頭痛擊你,俾個機會你反省下自己,唔好太介意啦巴打,佢都係為你好

巴打 你真係好有心

多謝你啦
唔覺大師有迎頭痛擊我喔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞