柯潔:看不到AI對圍棋的愛

430 回覆
45 Like 242 Dislike
雖然柯撚係柒,
但係我諗佢智商同收入都高過哂你地加埋

雖然柯撚係柒,

雖然689係柒,
雖然淋病係柒,
痴撚線
咁都有得屌
五毛一駁唔到人就可以自high覺得自己嬴左
無眼,block哂佢地由佢地單機

班五毛都幾柒 一唔夠講又拉左去講錢
雖然柯撚係柒,

雖然689係柒,
雖然淋病係柒,

同意 講奸講收入689一定屌打曬成個連登
真係多鳩撚柒餘
蝗雖然係佢俾人笑多兩錢重嘅原因,但係你當初咁串真係好難兜返轉頭

講咩人地iq高你幾多倍,收入多你幾多又真係多鬼餘 如果係咁你睇波根本冇資格笑邊個踢得廢,冇資格講邊個明星做戲廢,你連笑柒淋鄭嘅資格都冇

Agger
最好笑係成班波台狗平時今日笑C朗聽日笑美斯
而家同人講唔應該笑鳩個大陸仔

笑輸人同比輸部電腦有得比?

笑返佢轉頭係因為佢當初又咪笑鳩alphago係alpha狗 關輸人同輸電腦咩事
再講, 諗真啲你覺得佢咁講唔係侮辱alphago成個團隊?

上面啲reply咁撚on9我都唔想應

唔好同d洗地支那賤畜講咁多啦
狗一字係支那文化唔係侮辱唔通係讚咩

我整件嘢出黎你改個名係咩咩狗,當然我可以唔當係一回事, 但係你咩心態大家心照啦

你有料咪串囉,可惜你又唔是柯潔

講咁耐都係唔明,我有料定冇料關咩事
其實有料定冇料你都可以串,有料串更加唔代表串呢種態度係冇問題

舉個例lebron james 打final笑人flu, 佢最後仲要輸柒左,係咪冇人夠佢好波就唔可以屌柒返佢

你拎2016a.go對李世石後講嘅說話有咩意思。

想睇下點駁

咩料,都話唔係你實力問題,係你態度問題 所以我讀書好過你就可以笑你係quitu狗囉

覆多次我個point先

如果你地笑柒佢係話,哈,又話世界第一連電腦都打唔贏咁其實無問題

但問題係jer住人上年講既野笑柒人啲邏輯錯撚哂。不過有咩所謂大家都係想搵條友踩下笑下姐
贏就係贏,輸就係輸,一係退一步打個和

你老味講乜撚野愛,愛係用黎做
輸左就玻璃碎到一地都係
動漫對白黎既屌你
先唔討論棋士串唔串既問題,有d野想連登仔睇清楚先,唔好選擇性失明或者忽然圍棋入黎屌兩句五毛就上一頁。

雙方都撂狠話:我們必勝!
2月22日,李世石在首爾韓國棋院接受賽前採訪時說:「老實講,Pan Hui和AlphaGo的比賽水準沒有達到我與AlphaGo比賽的水平。我聽說AlphaGo一直在升級,就在我們談話時它還在繼續進步,所以說,相比於10月的比賽,我所面臨的挑戰會更大。儘管如此,我佔據優勢的事實是不會改變的。對我而言勝利是一定的,現在只剩下贏得完美不完美的問題了。」

...Hassabis補充道:「他們認為我們獲勝的機率只有5%……但我們的系統進步很快,這點是他們沒有意識到的。就在我們談話時,它正在進步。」

我覺得柯潔其實賽前已經估計自己嬴面唔高,但對於一個廿歲已經嬴過無數職業棋士既人黎講,我唔覺得有幾串。要講言行當年既李世石更加輕狂,唔通真係要賽前戴曬頭盔話最多五五開,輸左唔好笑我呀先滿意?定還是一陣嬴左成班鍵盤戰士又話deepmind受中國壓力故意放水呢d垃圾言論?放鬆少少啦連登仔
本身句野當講笑冇所謂
但之前咁串柒柒人地就會覺得你賴地硬
又要串又要輸咪預左俾人恥笑囉
係愛啊哈利
小農社會dna
支那狗輸唔起賴地硬好平常姐,包容下啦
雖然柯撚係柒,

雖然689係柒,
雖然淋病係柒,

同意 講奸講收入689一定屌打曬成個連登

周浩頂呀,垃圾筒人工又高過我,學歷又高過我,我唔屌得佢啦,佢地做乜都係啱
柯潔世界第一

無恥

btw競技體育入面世界第一就係世界第一,講咩都係晒氣
其實講到尾佢都仲係好年輕姐,(約20歲?)
20歲可以企係世界棋壇既頂尖 年少輕狂
咁佢係的確有實力串得起既 雖然係品格上差左啲 起碼冇乜人可以係棋盤上面懷疑佢既實力
收皮啦 All G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞