冇勇氣去死

319 回覆
49 Like 249 Dislike

要死一早死咗 係度開po呻吟博同情
起咗底一年分手三次 想死兩次
遲黎m又驚有咗又比人帽
有冇諗過係自己問題成日痴埋啲仆街度
我好想死,決定打科慶

笑一笑
有咩可以幫手?
如果負唔起責任就唔好保證人任何野,你只會再傷害得佢更深
It’s ok to be sad
It’s ok to be not ok
But please hang in there sis
https://youtu.be/VaWZxasUenc

樓主一齊聽下歌先啦
=樓主
=巴絲
樓主:我想死
巴絲:可以搵我地傾計阿

樓主:(唔理

樓主:我生存係度有咩用

巴絲:唔好唔開心啦有我地陪你

樓主:(唔理
界手對件事冇幫助㗎

試下燒碳 界手死唔去的
咁你黎做乜
原來去到真係想死個刻 先會有人關心 先會有人在意
連登仔表演緊點樣將一個有生存希望嘅人連一絲希望都踩熄埋佢。

醒下啦,自己都唔愛嘅人,無會人愛你
又要買碳又要透爐,
d 碳又重到死, 不了
去睇下鬼滅lo我會履行我嘅職責 在場任何一個人也不會死去
唔一定既,只係平時難發現到姐
咁應該話 我哋之前未識你啫
你收埋晒我哋都好難關心(咁唔通周街問人需唔需要關心咩咁到時我變咗白卡佬)
所以唔開心要講
連登係有愛嘅地方嚟(絲可能爭啲 因為呢度好似係hehe論壇)
啲笑話有啲尷但希望笑得出啦
嘩終於應機, 唔好扭扭拎拎,
無人搵你又話無人關心
有人關心又話想死先有人關心
珍惜下啦
上連登睇下膠post放鬆下呢度有成村人陪你傾計架
唔係咁架,唔係去到某一個時刻先有人關心
而係因為你,所以我哋先關心

得閒咪上感情台,星座post舒發吓啦,
連登幾時都有人架(雖然有時少啲

唔好理啲令你唔開心嘅人講嘢,佢哋都唔care你,你又點解要受佢哋影響?
你都係過嚟r同情姐,唔上黎開po撚有人理你死唔死
絲打妳需唔要搵人傾下?需要嘅話我可以tg妳
愛情有時都唔係啲咩好嘢嚟
有時經歷完仲衰過冇經歷過
你睇轉感情台就知
我都成日覺得唔開心同搵唔到解決方法 嗰種鑽牛角尖既習慣到而家我都仲有 成日都好想有架車直接撞埋我度成日都諗邊棟大廈可以上去天台無人知
你絕對唔係得一個人 隨時搵我
咁呢個世界有啲人就係條件上比其他人難得到愛情同人際關係
咪投放多啲時間經營其他興趣或者事業
邊個話做人一定要有意義
又邊個話做人意義一定係有愛情同朋友呢
有愛情同有朋友都可能會有隨之而來嘅責任同痛苦
亦要投放時間同心力去經營 最後結果都未必好
有啲人追吓星煲吓劇抽吓手機game都開心㗎
試吓唔好追求啲要其他人配合先得到嘅幸福
呢個世界有好多幸福係靠自己改善同努力就可以得到
就當自己嘅人生係入咗Hard mode
試吓唔好服輸唔好放棄改變吓自己心態同生活模式
睇吓最後有冇轉機逆轉勝 敗者復活
人要輪迴好多次先有機會做一次人
唔好咁容易放棄呢個學習嘅機會
咁得閒先囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞