讀nursing 啲人好有優越感?

392 回覆
553 Like 95 Dislike
有兩條傻鳩冇位入,淨識咁講人乜鳩現實冇朋友,成個小學雞咁,現實真係好打極有限

利申:我現實好幸福,多謝關心
但係profile打到cv咁其實好柒
肯撚定你講鳩人嗰陣現實都係咁講野,呢度到講呢啲小學雞弱智野冇乜問題,因為你呢啲垃圾連登二打鹿對我一無所知,現實成個傻閪講呢啲,錯咗柒到飛起,唔知邊個畀人會當唐氏綜合症咁睇
一堆人打到咁,咪合理化佢囉, 你睇下佢戇鳩仔依家扭到你唔打你先係最柒嗰個
嬲撚到
比人cap哂圖啦就算唔係TW你都一定係濕鳩EN student
點呀做唔到RN好撚酸呀?
對唔住囉柒頭,我係twc㗎, 記得見到要特別優待我哋喎,特別係en 呀
點都一定好過你呢啲EN仔嘅
利申 MED APN
cap 啦,想知你cap到啲乜野出黎同我玩
係個人心態表現,同讀咩無關
APN喳?仲以為你幾勁添,咁你小心啲
就黎4皮喇仲3皮 update下啦
我好撚柒驚呀 EN仔
EN仔想扮高層呀?小心啲笑撚死我
上面比人cap哂你讀緊EN啦 扮乜撚嘢高層呀
On9仔自卑到要扮上流 小心啲
樓豬快啲pin呢個啦
Sor原來我岩岩都睇錯 原來係有en OFFER
係咪IG打唔出自己係準EN 所以眼紅人哋有得打自己係RN
可能本身毒 畢左業幾年ig得百幾個fd同埋乜caption都冇
我好撚驚呀APN

唔怕同你件 廢柴APN喺度打飛機講,唔好比我屋企個CO見到垃圾APN都咁撚囂,小心人哋玩殘你呀
慘到要用人地嚟打飛機
係呀,記得用你啲權力針en 喎, 有生之年希望見證我點樣網上講幾句嘢有條傻西撚樣 喺現實俾我玩到氹氹轉睇住你喺度亂咁撚鳩人
乖,攬住個APN慢慢自High
憑實力得到 無問題
屋企個CO
笑撚到仆街屌
你東華?
全家都做nursing
拿 我就唔針EN嘅 有教無類啫
我係鐘意笑鳩你呢啲死毒撚 無料又要唔抵得人扮撚哂嘢嘅傻仔EN
快啲叫你屋企個CO搞鳩我啦 話埋你知我CMC 㗎
Appt date 2013 方便你搵 快啲黎搞鳩我啦 如果你睇得明我講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞