讀nursing 啲人好有優越感?

392 回覆
553 Like 95 Dislike
On9 人地ig中意點寫咪點寫 關你撚事咩 你唔想睇到咪unfol人唔好睇囉
保險狗響朵一律當on9 處理
最近日日都有post追擊護士

樓豬自己入唔到八大,眼紅人哋寫xxu nursing💉?
勸樓豬用出廢po嘅時間增值下自己
條傻閪真心自卑同弱智好地地講自己職業都覺得人地想哂命 原來自己8大都入唔撚到
串到
樓主都係咪再咁小人之心
10成係啦屌
本身已經覺得奇撚怪 普普通通打自己做咩職業有咩問題
再睇下佢開嘅post 就肯定佢係眼紅人
樓豬真人肯撚定係啲成個唐氏嘅死毒撚黎
現實比人bully所以咪要上黎屌下人 連人哋打下emoji都要批鬥
廢柴EN樓主 係咪讀TW呀
好似講得幾好
真BU寫唔寫得BU?
擺明條柒頭入唔到八大啦
你EN student黎㗎ja
扮乜撚嘢唔係低層
RN門欄已經咁低你都入唔到
得罪講句要入EN嘅人10個有9個都係柒下柒下 次次有啲EN student連英文都唔識多隻 理解能力又差啲
知你入得EN就知你叻極有限啦 廢柴
條友入TW EN 想同人講但又自卑
所以見人打出黎咪眼紅柒撚到
睇黎佢潛咗水啦
呢啲人等佢出placement慢慢比人屌
讀得EN 讀書一定差啦
仲要性格咁撚on9
100% 樓豬現實係個無乜朋友嘅憤世死毒撚
你啲想針對人講啲濕鳩野,仲停留緊我中學嗰陣,我會畀個智商得中學嘅人惹到?

100%咁你可以要睇吓精神科啦,FF都FF好啲啦,為講而講,柒到飛起
快啲睇啦,我係twc架
一堆psy client 有妄想症我都冇計,啱啱話人offer都冇,而家就變左en
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞