讀nursing 啲人好有優越感?

392 回覆
553 Like 95 Dislike
樓豬快啲喺IG profile打句 「Son of CO」
應該啲人見到濕鳩哂
俾我釣到個APN 梗係要屌多幾鑊

你呢啲垃圾仆街就係鐘意攞自己職級打飛機用啲閪態度去串人,搞撚到啲風氣

我代全線醫護人員對你呢種死垃圾仆街祖宗十八代生仔冇屎忽
靠呢啲事嚟攞認同感,本身都好自卑下
嘩 EN仔都未做到就咁撚惡
你真係成功入到行先講啦 son of CO
我等緊你搞鳩我㗎
係呀, 仲要係一個en釣到個apn上水 人生一大樂事
唔怪之得你咁自卑係bio打自己u/major/hall本身就係一件好common嘅事,ulife有1/2都係spend係讀書/hall life
仲有個apn攞職級打飛機博認同感現實都唔知係唔係覺得自己高高在上太閪冇朋友

搞到要喺度發洩仲要畀個en仔玩
聖john 唔係啊豬啊狗都做得咩
義工咁wo
#廢青 三失 🖥️
佢邊有ULIFE呀
見你正常少少同你禮貌啲

你有冇睇上面嗰啲人, 係打成點樣 l唔通咁樣都叫正常?爭係冇打埋自己住邊 又驚人唔知佢幾時生日咁
有啲做多咗
咁我覺得拎自己職級打飛機 柒極都無拎屋企人職級去打咁柒嘅
你話係咪呀son of co
正常身邊嘅人都係咁打,估唔到會有人批鬥,講privacy,linkedin可汁柒左佢
你玩得我唔玩得呀?對西人係西態度㗎啦,死七頭行開啦,呢度係"en"地頭呀有本事自己開舖啦死柒頭, 走入嚟低你兩級嘅en post度講嘢你真係卑微
呢個年代嘅social media culture就係咁
你自己on99死毒撚學人講正唔正常
Ok 你自己跟唔上潮流唔同意咪唔好同意 no one give a shit
但你拎上黎批鬥cap哂人哋IG上黎就一撚定唔係正常人所為
你睇,我CO表哥 都要上水食花生
#1你無define清楚,HKU Nursing💉都幾正常
DR LI點解唔po得, 另一個我有遮account名why not 你係唔係脫節到年doctor lee係邊個都唔知呀
唔知頭唔知路我po條友係乜料你就收下皮啦好撚柒呀
Exactly 依家基本上喺social media active少少都會咁打
又唔係曬命又唔係R咩著數 純粹打個fact出黎畀人知
人哋想畀人知道有咩問題 關樓豬呢啲人撚事咩
所以我話佢現實一定係loser唔係純粹為笑而笑 而係見慣香港咁多怪人 好易睇得出樓豬係點嘅人
唔怪得你嘅apn老屎忽不過唔好亂咁上水就得㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞