讀nursing 啲人好有優越感?

392 回覆
553 Like 95 Dislike
收下皮啦講垃圾廢話就開舖喇自己 呢度en底咋 仲未撚聽得明呀唔係好鍾意講㗎咩
🚨🏥💉💊☺️🐔nursing女☝🏻👌🏼👌🏼ok 護士 有錢仔快啲黎溝我現實識好多女護士 根本大部分都係拜金臭雞黎
咁你遮名 post張有你個樣嘅profile pic出黎加你username
我即刻同你say sorry
咪撚縮 得個樣睇啫 why not
你自己要po個正面畀人睇關我撚事咩我fol都唔使fol 都cap到啦死7頭定智商冇撚咗呀?
見到咁多人笑鳩樓豬我就放心
出去做下嘢先 留返個場比個「準」EN慢慢打飛機
我諗正常人po樣唔係畀你呢啲on9死毒撚cap上連登嘅
呢個就係我想講嘅嘢 佢自願影畀人睇,而你又覺得正常,我fol都唔使就唔cap得呀? 唔好意思喎我唔會咁自願乜都擺曬喺個面三唔識七嘅都可以搵到我
得啦老屎忽睇啲唔睇啲,係咪有老人癡呆呀?得閒搵醫生check下啦態度記得唔好咁閪喎
好行唔送啦邊缘底 淪落到要冇同事同你喺嗰度傾計 畀人針對排斥欺凌 要走嚟連登搵我 笑撚到仆街好彩啱啱今日可以得閒少少同你慢慢玩
得啦唐氐on9仔,咁可憐職級咁高走入嚟呢個en post之前,見唔見到正皮同腐皮比例呀 比例都唔撚識分 咪去照顧病人害人呀仆街
ok,sorry ching
係呀我畀人好醒估仲埋係twc student 添
點串得起呀 人哋son of CO
做下嘢=返工?
EN仔啲思路又真係幾狹窄
喂出去做嘢又得閒呀

係唔係隔離左右冇人呀出去打完飛機又得閒呀
一見到人哋apn 就即刻鬧人老🍤
老唔老🍤係取決於你對人嘅態度
點睇都係冇料扮四條串人、連人哋profile寫乜都關你事嘅樓豬似🍤啲喎
已經預視到樓豬真係做到nurse之後一定會係最乞人憎嗰啲
揸過自己嘅就係廢,勁過自己嘅就係攞優越感,
知你最叻喇son of CO
算啦傻閪 見到啲正負皮比例我就放心曬,邊一方係異類自己心照
正解平時唔會笑EN 佢哋條路都好難行 做嘢又同RN一樣
但樓豬呢啲死毒撚真係唔笑唔得
人哋IG打咩都要批鬧 啲loser真係特別麻鳩煩
打完飛機未呀異類
人哋IG打句nursing拎優越感
你就黎連登開post睇正皮拎優越感
得啦傻西冇friend夠你買股票要止蝕咁陰公

識人好過識字呀, 不過見你咁戇鳩所以咪要止蝕囉冇人教你玩吖嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞