買TQQQ買到破產日記

453 回覆
92 Like 13 Dislike
淨係睇回報無意思
你all in落個股回報分分鐘仲大添
上星期回調真係比機會人上車
唔會咁無聊嘅
W10D3
全倉SQQQ
Pos
350.46 SQQQ
44.29 cash
原因 未賣 聽日有機會LOL
sh tqqq十年有百倍
你要自己操作勁過tqqq,咪即係想十年200倍囉
瞓咗冇睇 樓主而家贏咗一個開未
清倉ed 諗緊入唔入tqqq好 可能燈死曬大家
唔會燈,我地一向當睇笑話咁睇
W10D4
全倉TQQQ
Pos
22.7 TQQQ
No cash
原因 投降~ 唔知會唔會又左一巴右一巴
最好 等緊再特價
咁你蝕多D la
發現樓主有呂布將軍既影子
睇黎又有加倉既時機了
恭喜你做返正確決定 傻嘅先做淡美股 特別係nas100/nasdaq
W10D5
全倉TQQQ
Pos
22.7 TQQQ
No cash
原因 Trend向上
今日港股跌到仆街 全倉TQQQ又贏
如果上年10月買左TQQQ, 今日已經輕輕鬆鬆double
W1總結
portfolio收盤 2104.09 週回報 (2104.09-2283.73)/2283.73=-7.866%
之後會學同用多D TA
W2
收盤2432.69 扣200後 2232.69 週回報6.11%
W3
收盤2040.78 週回報-16.11%
假設W1 放100蚊宜家得番82.013 回報率-17.987%
W4
收盤1916.78 週回報-6.07%
本週教訓 我未有足夠實力玩option 專注3x etf好d
由頭到尾compounded return -22.97%(假設W1 放100蚊中間冇存錢提錢宜家得番77.034)
W5
收盤1925.27 週回報0.44%
仲未準備好新strategy測試 會盡快
由頭到尾compounded return -22.63%
W6
After market 到尾2045.52 週回報6.24%
由頭到尾compounded return -17.8%
W7
收盤 2181.99 週回報 6.67%
自己玩return -12.32% TQQQ strong hold return 32.04%
W8
收盤2178.86 return -0.143%
自己玩return -12.45% TQQQ strong hold return 36.95% (W1 TQQQ 95.07)
之後專心TQQQ 好過 唔好再掂dji sp500
W9
D1入左1000蚊(姐係當今星期3178.86開局) D5after market 完3170.43 Return -0.265%
自己return -12.682% TQQQ SH return 32.04%
W10
3102.77收尾 Return -2.134%
自己-14.545 TQQQ SH Return 43.736% (W1 TQQQ 95.07)
W11D1
全倉TQQQ
Pos
22.7 TQQQ
No cash
原因 Trend向上
左一巴右一巴
轉sqqq未

利申:t教徒,瞓得好安樂
宜家改左新strategy 如果高位trend向下就賣 其他時候sh
W11D2
全倉TQQQ
Pos
22.7 TQQQ
No cash
原因 Trend未向下
末日博士推算9月尾會大回調 樓主有咩睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞