買TQQQ買到破產日記

453 回覆
92 Like 13 Dislike
好多老散硬係唔鍾意悶悶地贏
W7D4
半倉udow 半倉upro
Pos
9.03 upro
14.81 udow
原因 trend following udow upro升
W7D5
Pos
9.03 upro
14.81 udow
原因 trend following udow upro升
樓主開波個日咁岩近期低位

SH贏到笑
W1總結
portfolio收盤 2104.09 週回報 (2104.09-2283.73)/2283.73=-7.866%
之後會學同用多D TA
W2
收盤2432.69 扣200後 2232.69 週回報6.11%
W3
收盤2040.78 週回報-16.11%
假設W1 放100蚊宜家得番82.013 回報率-17.987%
W4
收盤1916.78 週回報-6.07%
本週教訓 我未有足夠實力玩option 專注3x etf好d
由頭到尾compounded return -22.97%(假設W1 放100蚊中間冇存錢提錢宜家得番77.034)
W5
收盤1925.27 週回報0.44%
仲未準備好新strategy測試 會盡快
由頭到尾compounded return -22.63%
W6
After market 到尾2045.52 週回報6.24%
由頭到尾compounded return -17.8%
W7
收盤 2181.99 週回報 6.67%
自己玩return -12.32% TQQQ strong hold return 32.04%
咩都唔做 坐7個星期好過
大家都經歷過覺得自己可以跑贏大市既階段輸到咁上下就會明
W8D1
Pos
9.03 upro
14.81 udow
原因 其實應該要轉TQQQ 不過今日冇時間trade lol
一開頭tqqq 到尾gel 頭啦
攪咁多野
咁樣無收視所以要搵 d 野搞下
如果開個allin TQQQ SH post 會唔會有人睇
跌? 表示等緊回調嚟allin
W8D2
全倉tqqq
Pos
16.79tqqq
8.27 cash
原因 qqq個trend勁番
升完先入tqqq…
睇住你係度彈出彈入
lm等破產
今晚穿120
樓主 TA 學咗咁耐仲未識睇 divergence 咩 …
W8D3
全倉tqqq
Pos
16.79tqqq
8.27 cash
原因 trend未向下 唔賣
5. 勇於承認錯誤是多餘的,因為你只是未成功。本多終勝。
W8D4
全倉tqqq
Pos
16.79tqqq
8.27 cash
原因 trend未向下 唔賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞