PS5 機主討論區|都冇機手制出新色又如何 (38)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
邊隻GAME係唔洗裝
打街機掣有個情況,就係無得用pS Cam收音
PS5要用手掣收音
好似一樣要download
買碟唯一優勢係可以放game
同埋平過數碼版
隻碟可以理解=開game既key, 同數位版大細冇咩大分別
冇啦
digital 可以早兩日down同裝定一到0000就有得玩
實體就有偷跑
等copy仲耐過download好多
想問下 如果想將ps4 save 透過手指過落ps5
係咪就咁拉save落手指 (我見佢有三個slot名嘅檔)
跟住喺ps5邊個位download落黎?
用PS plus 過save啦
依層我都識 但如果經usb呢?
將隻USB format做exFAT, 就咁放係index就得
唔該曬
有冇人試過玩蜘蛛俠會定左格 郁都郁唔到?
google過話可能主機過熱
但岩岩放工返黎開機玩都照係果個位定格
所以應該唔關過熱事
會唔會有人知有其他解決方法
數位, 實體仲有以下幾個優點:
1. 過幾年好似psp咁收皮就無得dl返隻game
2. 難保第時老左想懷舊, 仲有就算唔玩有實物先知自己有無買到,數位只係曾經擁有, 實體就永恆
3. 留比仔/孫過30年當古董可有機會可炒過百萬
唔洗down, 只係係隻牒copy過去
更新既話就要
有人話copy仲耐過down, 我自己就肯定唔會, down慢起碼一倍
想問有邊隻賽車GAME 好值得買
玩FIFA 玩到悶悶地
gt sport?
開咗新post未
1. PSP好似只係無得買?可以Download?雖然最後收回成命
2. 唔係數位先永恒咩 實體有損毀風險
3.

利申我自己都係prefer實體 可以放出去都同friend share
我數位係只係會買大作/會成日玩懶得入碟嘅game例如FF7R同MHW咁
PS Plus 12個月75折
on9
光碟幾年就讀唔到啦
早幾日先見人拎PS1玩Winning係你唔識保養姐
1000mb download 肯定快過copy
唔知點解你對bd rom reading speed 咁自豪
自咩豪
咪實際經歷講返出黎
唔知你點理解到咁多野出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞