PS5 機主討論區|都冇機手制出新色又如何 (38)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
有情報話係c
但驚最後變電子垃圾

而家除左ssd 都冇咩比c用
佢唯一一個C係正面其實都知係咩用意
用黎做擴充用途又太樣衰(應該係預左擴充主要係用M2)
咁就得返一種用途,就係用黎接駁周邊囉

仲要本身USB-C個設計係可以做埋映像輸出
佢m2都未開放
佢vr 唔整好佢又多驚都唔想買
Pc好撚多game玩又無線
正面長插好樣衰

雖然都已經插咗3D Pulse條手指
真,第一代見過鬼都怕黑
個VR除左岩岩出拎黎招呼過啲朋友同埋玩過下佢送個堆VR game之外都無乜點再玩過,比錢買既VR驚都係買得兩隻
PS5個USB C應該無接display
唔會掛
唔通次世代都仲要拖個VR processor出黎咁樣衰
電腦個USBC 都係一代就玩完啦
RTX嗰個
某大影音討論區睇到,而家買罪大BRAVIA XR系列可以即時原價帶埋PS5走
果然係當啲玩家係狗
唔奇 csl出5g plan又未咁
csl 係third party reseller都仲有得講
但係而家咁做即係話比人聽連原廠都囤貨
做生意我覺得都正常,不過每次抽機個數好唔透明就真 又唔做d措施防止炒機
由day one 亂送機俾垃圾KOL就知係咁
https://www.phileweb.com/sp/review/article/202103/10/4243_2.html

有測試話有分別
但值唔值得投資就另計
痴線,即是罪大根本大把貨,而家又要用PS5當是骨咁promo電視機
非常質疑
蘇寧幾時send SMS啊 好不安
呢隻
終於到我壞手掣
個r2鬆晒又敏感
手指放上去就觸發
明明最近好少玩
佢今年d電視機型號仲要加哂價貴到唔合理
仆街罪大
唔止
核電廠同一般火力發電既出黎都有唔同
會對音質有影響

核電入聲會沉d
一般燒煤電個聲結構就鬆d 同前d
最差就天然氣發電,輕飄飄無力既
只適合用黎打機聽味精聲

最衰香港無水力發電
如果唔係有機會都想試下
有得抽未
Sony: 要賣電視綑綁銷售,抽機?不了
wsc9做緊半價,見無咩ps5 game咪買嚟玩吓囉!
點知一玩,嘩!行駛時啲景好順好立體,同ps4啲rally比,更有動感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞