PS5 機主討論區|都冇機手制出新色又如何 (38)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
PS4 GAME 就好涼好靜
ps5 就會熱

佢都有PS5屌佢呀
收賣佬有無介紹?
深水保翼電腦

佢地有響ps4 啲fb group 出post 收,舊版600一部,手掣50蚊隻
成4個手制玩4P
肯定好快壞
Sony唔該你冇料就咪撚學人趕生產啦,QC廢撚到

上星期旺角換完嘅手掣,頭先打打下L2回彈突然弱雞咗,惱惱地自己拆開換ps4個彈弓上去

上ps4下ps5,ps5果舊又唔係斷咗,但佢又變形變到短咗
換完ok嗎?
另外難換嗎?睇片複雜過ds4唔少,唔敢拆住
懷過凱婷
要懲罰
換L2 R2 彈弓就唔難, 都係拆手掣唔好用死力開蓋就ok

不過L2位唔夠R2開陽…,屌你同一個方向
唔好用螺絲批撬
有冇人今日收到 days of play theme 個 code? Redeem 完都搵唔到黎 download
唔係一向都係可以add落cart checkout 咩
⫻⫻ PlayStation Plus 六月份會員免費遊戲 ⫻⫻
#格鬥 #星際戰鬥 #諜報 主題盡在本月精選遊戲名單❗️
🥊 PS4【Virtua Fighter 5】人氣3D格鬥遊戲始祖
🪐 PS4【STAR WARS:中隊爭雄】駕馭傳奇星際戰機
🕵🏻‍♂️ PS5【行動代號:探戈】驚險刺激的間諜冒險

❖ 期間限定:即日起至7月5日
*《Virtua Fighter 5》下載期至8月2日

星期二係藍店攞機,返到屋企搞撚左一大輪無奶油我部Sony A8F 55"唔support 4K HDR㗎wo屌原來default setting無set做enhanced perfomance

不過暫時都無乜有興趣嘅PS5 game,最後又係打返對鹿,不過畫面已經靚左好多。
same
佢改到你有個下載制但右手邊又會個價錢係度

好鬼亂
留名睇大種乞兒
今個月仲未講幾時抽
係咪用尖嘴鉗好d?
佢果啲4P應該唔會壞, 只會懷
唔洗懷,可能同居日砌夜砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞