PS5 機主討論區|都冇機手制出新色又如何 (38)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
ST ST ST ST
好撚真
Sony store 做會員免費 , 即刻永世抽唔中
同csl 個d一樣

佢老母Sony 點解唔group 晒所有貨比 plus 會員抽先 ?

屌佢 同梱 要你買配件買game 優先 咁撚簡單都唔做
Same有咩新野玩
有冇人用lan 線成日斷?
似係比自己個Linksys router block 左PS5網絡
但用WiFi又冇事
sony store 登記都唔洗會員,有電話number就得
抽中左又唔洗用返嗰個登記電話做會員買
而且呢到中sony store人數多過cls 誠哥 aeon 好多

利申 中sony store 買左
係咪條lan線斷左咋
我換機嗰日 右上不斷跳連線斷線 狂loop
一樣
換過條線就冇事
有,第一日冇事,第二日開始就係咁斷
Google過好似有人咁樣解決到,但唔識搞

想用remote play但係房部PS4成日都搵唔到部PS5
PS5已經係待機狀態同埋set埋可以經網絡開機都唔得
岩岩玩完re8, 0秒load game真係好爽
求翻譯
頭先行過出面仲有現貨嘅全部都坐地起價……單手制版最平5790,最貴成6300-6400⋯⋯大家千其一部都唔好買
linksys 個fireware 好似有問題
我用美水mr9600成日斷
係router度較, 睇下你ps5個ip 係幾多

直接係router打返manual指返果個ip

俾ps5
邊度有得睇
前幾日行港島 乜都無
咪又係黃金信和好景
因為下個月有FF7R intergrade
ff7之前送仲係開左個頭 覺得d畫面唔太靚 唔知ps 5會唔會好d
Ps5版好似要再買
玩返ps4版就算啦 60fps好過冇
ps5版真係好靚 過場動畫好似睇戲咁
但要重新買真係cls
又四舊幾 琴晚買鏝輸左 不買了
如果之前買過唔係plus送就免費升ps5版

但新章先要俾錢買
你得PS+版咪要全價
本身買左嘅免費升PS5版,DLC先要額外買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞