PS5 機主討論區|都冇機手制出新色又如何 (38)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
要逐次更新過,仲on9
on9得過我cloud d save原來仲係幾個月前 好在我有back起usb 如果唔係又要重新玩過
唔知點解駁出去廳部電視話唔支援hdr 但我部電視明明係support

都係唔明點解sony要整到入碟方向要同PS4唔同
電視set左個HDMI input做「增強模式」之類既野未?
thanks 聽日試下先
啱啱睇reddit都有人講話張enable d port咁
有咩唔同
成日見人話入錯死機
諗過係為左靜音
但應該只係慳錢+懶
未聽過入錯會死,只係load唔到碟
見人話出唔到黎
今日拎果部第1次入都入錯
不過secure
因為橫放嗰陣碟面向上
正解, 橫放嘅就唔會入錯
因為PS4既設計同一向以來既PS係掉轉左黎做

PS2-PS3, PS5直立時PS logo向左,PS4向右
但load碟聲都唔細
我部機打直擺 第一次入碟都係入錯方向
仲以為咩事讀唔到碟
隔雜PS4 Pro有人問起有咩賽車驚好玩
我即刻諗起既唔係GT而係呢隻DRIVE CLUB

https://youtu.be/0e7b1qeFcww

到底罪大解散個studio有無留住呢班友
呢隻驚個畫面到左今日同啲無玩過既講係一隻未出既PS5驚真係會信
特別係個雨天,GT個落雨真係死埋一二邊啦
你將部機打橫放你就明
想買隻usb soundcard黎用 有冇人留意隻gc7
登入唔到PSN 要我更新部機 但顯示無法使用DNS伺服器 但我check過network 無問顯
想問下一個ps5 ac同一個ps4 ac可唔可以share game?
driveclub天氣效果同風景靚D
但GT光影效果靚D
始終GT要行60fps, 無可能做到driveclub咁
driveclub算係補足到GT今代無咩實景場
但玩過一陣, 覺得driveclub都唔係咁好玩
寧願sony整多隻open world賽車驚
好似Forza/ Forza horizon咁
自動會dl番ps5/ps4 版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞