PS5 機主討論區|都冇機手制出新色又如何 (38)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
好似話ps5 hdmi 2.1 bandwidth係32gbps,所以唔使ultra high speed cable都得,佢跟機條hdmi都有40gbps
https://youtu.be/SC2kVsubQnQ
直接等NVMe M2 support啦
次世代仲要無啦啦佔用一個USB拖個SSD出黎好似有啲戇鳩

不過我諗隨時到black friday SSD大減價都未死到個M2 support出黎
留名睇m.2槽「當我冇講過」
直接出部2TB 「改良版」

有冇人知 PS5 會唔會有「超級採樣模式」?
之前好似話ssd都可以挖鑛
睇黎好快又貴晒
而家pc display card個價真係弱智,相反ps5都幾良心
thanks

nvme盒好似抵玩d,又細件d,隨時換m2又得

到時真係support 返內置第二條mvme,又用得返m2
你地用緊邊隻外置SSD?
之前ps4用嘅Mx500 2TB 加盒
M.2 同sata ps4 game差唔多
m.2除咗複製嘅時候快啲

https://youtu.be/dBteyaSCTfU
thanks

nvme盒好似抵玩d,又細件d,隨時換m2又得

到時真係support 返內置第二條nvme,又用得返m2
怕捱唔到等佢support返,宜家都係主力玩舊games
而家980PRO 1TB amazon都係賣緊$1500一條,已經叫平過舊年一截
仲未炒咩
之前又話咩ssd挖鑛既
用返唔係要格式化?
到時又要搬過
到時真係support先算,可能到ps5 pro都換機(又輪迴抽撚過),宜家暫時用住先
唔明點解搞咁耐
可能有硬件缺陷諗緊計要點取巧搞返掂
乜鳩野SSD 掘礦
唔怕提早打柴咩
開始懷疑自己唔係個抽獎pool到
D礦工會理依d野架咩
m28u打PS5如何?有無四邊漏光?你地都係2k到買?門市拎定送貨?如果送貨有光點咪無仇補
有無人知log-on派左彩未
唔係唔理
賺》〉》〉消耗就得啦
我門市買,冇漏光
打ps5開hdr係幾唔錯,4k60 hdr用到rgb係好過以前隻mon好多
話就話得vesa hdr400,但開咗local dimming之後效果都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞