[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [86] 兩周年告一段落 樹槍英裝登場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
嘩,就咁奶已經撚正,唔使美極
隻角要學咩技
睇緊倉,答你唔到

唔急我都係搭單問下
使唔使追加抽張ARK
有錢咪追囉
呢度啲巴打都幾有貨
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=35735&snA=5062&bpage=1&ltype=
原來攻擊/魔力3先係最高cp
btw建議加係po頭比新手學配技用
有冇人知死神點打 卡左成個月
我用V普攻流 用雷槌+dmc不死+8%把野 但係冇科燈 傷害完全唔夠
然後放埋破神加護輸出+回血復活 但係我見人地可以開大清啲細鬼 我又完全唔夠傷
好友用埋yoda但係唔知點解又成日死
總之就係完全搞唔掂啲細鬼 打極都唔死 又會追住你
賣888巴打ac,5主,dmc全套,ds全套,巫哥,機女,5ur,終獸lr,ds lr,dmc lr,科燈,性藥, (dmc專,ds專full set),其他專有興趣先問我,都廢事打太多,有興趣tg我

tg:konapobo
你用痲槌+DMC火刀?
普攻追擊,魔轉相 學齊?
魔轉相係咪有個冰女嗰個ark? 好似未
長知識
仲有無咩 無屬角輸出?
Yoda成日死可能係因為佢auto衝左埋去普攻自殺
有巫女就會穩好多
轉用痲槌加機輪刃
兩把都係市場買
SC升滿80?
一周初始AC同兩周比素材差距大唔大?
其實我有劍聖yoda 不過我見人地V可以solo 唔想升
平時我都係手控V 然後極速開yoda招技 但係唔知點解有時一係yoda開唔切技就死左 一係V俾鬼貼實 搞到打又死唔打又打
同埋想問下yoda一招無屬清唔到啲鬼係咪正常 我見好友隻yoda都108 50sc
咩叫一周初始?
好似差緊20-30個乙太燈

D海膽都差成十粒八粒
Sc86了
平時普攻暴擊8000左右
機輪刃下次試吓先
一年*有D初始AC 2020年4月創有D就2年
我會有平揀平
因為你有幾多素材都好
抽唔到自己鐘意/想玩既角都係無用
人地V 齊技齊裝
你首先要考慮你隻V 有無人地咁齊
差別唔大 乙太水好似差9支左右
普池抽蛋卷多幾十抽
其他資源都係多DD囉
手控v可以企係邊邊打 麻到d鬼就企定定比你炸
V既對不死特攻上齊未?追擊類有無上?
加護有無裝祕裝槍?不死特攻上齊未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞