[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [86] 兩周年告一段落 樹槍英裝登場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
530回
先中齊
你D歐氣用左落兵長度啦
我500回先中一隻人仔
800抽先齊
410回齊3樣
盛惠10000hkd
呢到20抽
呢鑊仆街了
台版答你唔到
賣LC 5UR 7LR 全齊重要SSR ARK
角色:
5主英裝
男主(88SC) 巫女(86SC) 大貓(86SC) 腎仔(54SC,+10BOUNS,即係可以90SC) 機劍(84SC)
專武:男主齊課金專,腎仔齊課金專

DMC3子
V(86SC),但丁(90SC),NERO(86SC)
專武:只齊專武器,無專防

DS (無司)
鉻(84SC) 幻(84SC) 琥珀(84SC) 千空(84SC)
專武: 鉻齊2件專,幻書,琥珀專武,千空衫,

英雄祭角色(可以拎上場即刻用)
暗槍(86SC) 機女(82SC) YODA(51SC,+10BOUNS) 開眼莉(86SC)
皇太子(72SC,+20BOUNS) 巫哥(8SC) 劍聖(只點滿星盤未升)
專武: 機女(專武),皇太子(齊專),巫哥(齊專),暗槍(專武),莉莉(齊專),劍聖(專武,紅鑽衫都換埋)

普角
鬼刃(50SC,+8BOUNS),加護(88SC),新水賊(62SC,+2BOUNS),妓師(88SC),
專武:鬼刃(專武),加護(齊專),新水賊(齊專),妓師(專武)

ARK部份
5UR[火巨,神都,莉莉,要塞,破神]
火具+1 3LV技 ,神都+1 2LV技 , 莉莉+2 5LV技 , 要塞+1 2LV技 , 破神+0
7LR[武帝,便利屋,千空,乙女,魔王,幻塔,雷姆]
SSR[科燈,硫酸,聖劍外傳[聖靈藥],史萊姆暴風龍]
UR至SSR升好LV10有53件(不計SR同R)
UR至SSR升好100%有38件(不計SR同R)
資源:無乜資源
有意請TG:konapobo
賣LC 5UR 7LR 齊重要SSR ARK,
想知角SC可以再問我,不一一講解
AC

角色:

5主英裝:
男主,巫女,大貓,機劍,腎仔(100SC)
男主(有專),腎仔(有專),大貓(打左要塞專)

DMC 3子
V,NERO,但丁
(3子齊專齊防具) 即係FULL SET

DS全套
幻,鉻,千空,司,琥珀
全部夠碎片上6覺80SC
(全套齊專,一件不漏)

英雄祭角色(只列重要,宜家呢個時代可以出場既角)
巫哥,暗槍阿婆,機女,皇太子,雙LILY,
(巫哥齊專[防+武],阿婆[專武]) 其他有需要想知可以再問

普角(只列出可以出場既角)
加護,妓師,新海女
(加護90SC,技師齊專[武+飾],新海女[專武]

ARK部份
5UR [皇龍,要塞,破神,神都,火巨
7LR [便利屋,魔王,武帝,千空,乙女,終獸,幻塔]
SSR [ 科燈,硫酸,性劍外傳[聖靈藥],性劍2,史萊姆火神 ] 其他ARK想知可以再問

資源 [ 齊材料比你108星盤角2-3隻 ] ,乙太燈[11X粒], 母魂[接近2-3千] [協力裝全換哂,仲有剩幾十金]
有意請TG: konapobo
應該得8591有ac賣但唔係初始仲要價錢極搵笨
反而日版初始上小號搵好多選擇
新手問呢隻好無玩,係咪成日出新野要人課
睇下台定日

日既話可以唔洗不斷追角

台就一定要追角
覺,每日打兩場算
好似係,巴哈有post計過
好唔好玩就睇你鍾唔鍾意自由配技既驚
召喚社工巴tg GS刷到Juno啦
想知有咩可以做
呢隻係日日掛機嘅game
學完技就掛到2046
@社工
後期養生冇咩野做等更新
最好可以用電腦掛機 如果唔係D資源唔夠用
如果你好中意研究角色配技既話會覺得好玩
wtf......
唉....唔知點開口好.....
如果唔係經過第一次協雷鳥

我地都無可能升角可以升到咁快
之後仲一大段時間開能大大刷虹膽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞