[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [86] 兩周年告一段落 樹槍英裝登場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
肥豬100sc有咩用英裝都唔共通
想玩返 有冇人賣ac 小浩仲有冇好野
你預算幾多? 呢期好多靚ac賣呢度
賣ac
5UR,只欠火巨巨,有科燈、硫酸、情人節LR
合作角色:V 86SC,但丁 82SC,司 96SC,琥珀 86SC,千空88SC
本家角色:大貓 84SC,男主 98SC,巫女 82SC,腎仔 86SC,加護 88SC,海盜女 82SC鬼刃同泳裝+2SC,歌姬+4SC,劍聖+2SC,樹霸,阿婆,妓師

專:司、琥珀、千空,巫女,呢4隻齊專
男主有專腳,海盜女有專武

換左紅劍,紅鑽有17000up,協力換左物攻戒仲有百幾金,有充足素材升角,無償石有11000,有償石有5000

$2500可小議,有意tg yikwok
呢到係咪冇人玩台版
我入左台版坑
都有既
但唔多囉
台服入坑好時機應該係出破神果陣
到時收番個破神+春藥+科燈ac
紅魂:5-16過關,回去港町マルキダ解掉「異世界の剣を鍛える刀鍛冶」

Main story 5-16 已經complete曬,都係無sub quest "異世界の剣を鍛える刀鍛冶"
台服
Sick 野角色暫時全部都係垃圾
藍魂:5-9過關。紅魂:5-16過關,回去港町マルキダ解掉「異世界の剣を鍛える刀鍛冶」,然後拿到藏寶地圖7->拿到「呪行手形」->看說明->開啟「名もなき村」

如果你無睇下係咪有D SUB解少左
幾時先更新,而家悶到死
其實佢點解唔開協力比人刷金幣
宜家都可以比你刷呀
超低機率出金銀咋嘛
2ur 皇龍 破神加護 賢仔 大貓 鬼刃 技c
150 有小小進度,大約係1-4左右,岩岩好完晒教學
不過用左3支100水升左賢仔 大貓 加護

3ur 火巨 皇龍 破神加護 巫女+4
150 (冇沙蟲)

睇下有冇興
春藥即係邊張
聖劍傳說外傳-FF
出一堆無用活動幣
果陣雷鳥幾好刷又有大虹晶出
真協力活動既BOSS應該只會愈出愈難打

等第3波協力再睇啦
台伏出pvp
無咩興趣打pvp
台服今個禮拜長草期好無聊
無興趣都要玩下既
畢竟個度都有一堆石
同一堆卷
趁依家未有巫女 拎曬啲石先
除則之後想拎都難
原來係咁
多謝巴打們提醒
Push

想問下各位巴打意見覺得邊個acc抵屌d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞