[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [86] 兩周年告一段落 樹槍英裝登場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁大諗頭
佢開直播係話1000抽要練爆皇龍技
保底嗰隻用嚟升技
總之琴晚先得三隻落手,
前後起碼有1500抽
台仔棄坑潮未
隻驚UR出先見真章
之前台仔仲得閒係到曬啲垃圾
有排佢地追

後面仲有5張
我130抽追到皇龍
課咗一單去追
1500抽三隻, 500抽一隻
算係咁啦
雖然理想值0.3%係333抽一隻等於佢保左三次底
5張UR, 幾次合作, 仲有巫女, 神獸, 機劍, 機女
追撚死佢地
靠抽上10技真係太大諗頭
有錢課金都係咁話
架仔都係靠UR珠去升
仲話未來視,靠活動,靠包包,9600有償,其實KEEP住玩要整一張10技UR
唔難

合作都算,合作保底都易D
巫女POOL都算好,起碼得巫女
大貓POOL連要塞抽真係抽死自己
基本上想追齊UR一定死
一係重課一係灰機
係睇台仔咩心態玩
靠抽想上10技呢啲真係死得人, 不過巴哈似乎認為呢啲唔係痴線佬係工讀生
係度鼓吹大家課到10技?

玩左一段時間日服,我都算課得下

我都未抽過一張SSR係抽到10技,宜家D 10技都係靠活動D珠上10技
莫講話UR
巴哈好多打手
乜pool都有人話要抽爆
信嗰啲人真係on9
皇龍10技仲垃圾過大咀鳥10技
我話既
抽爆都係抽出黎姐下化

不過抽到10技呢下真係
下次合作係唔係會有新野
敵全体に気絶・ブレイク値の高い光属性の超強力な攻撃

除非佢LV10 BREAK值條比佢射一下就爆
如果唔係真係LV1都夠
WIKI都無咁多UR升LV值既資料

除左LILY UR全部都係得LV1技能值
隻隻垃圾角都有人出食評, 仲講到好似唔垃圾咁
個Dmm終於用到
如果入面課金係咪就咁入信用卡就得?
懷疑係官方比錢人寫
1500抽,一pack得40
,要35 pack
700幾蚊pack=幾皮野
其實今日日服係有咩好更新
下半部 拎幾件新裝
仆街唔記得打50魂關
賣ac
5UR,只欠火巨巨,有科燈、硫酸、情人節LR
合作角色:V 86SC,但丁 82SC,司 96SC,琥珀 86SC,千空88SC
本家角色:大貓 84SC,男主 98SC,巫女 82SC,腎仔 86SC,加護 88SC,海盜女 82SC鬼刃同泳裝+2SC,歌姬+4SC,劍聖+2SC,樹霸,阿婆

專:司、琥珀、千空,巫女,呢4隻齊專
男主有專腳,海盜女有專武

換左紅劍,紅鑽有17000up,協力換左物攻戒仲有百幾金,有充足素材升角,仲有少量無償同有償石

$2500可小議,有意tg yikwok

打算轉小號玩,唔是棄驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞