[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [86] 兩周年告一段落 樹槍英裝登場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
台版重點係可以睇住日版黎食
唔怕抽左伏野
台日雙修=又食又拎
nero,性藥便利屋有就更好
賣LC 5UR 7LR 齊重要SSR ARK,
想知角SC可以再問我,不一一講解
AC

角色:

5主英裝:
男主,巫女,大貓,機劍,腎仔(100SC)
男主(有專),腎仔(有專),大貓(打左要塞專)

DMC 3子
V,NERO,但丁
(3子齊專齊防具) 即係FULL SET

DS全套
幻,鉻,千空,司,琥珀
全部夠碎片上6覺80SC
(全套齊專,一件不漏)

英雄祭角色(只列重要,宜家呢個時代可以出場既角)
巫哥,暗槍阿婆,機女,皇太子,雙LILY,
(巫哥齊專[防+武],阿婆[專武]) 其他有需要想知可以再問

普角(只列出可以出場既角)
加護,妓師,新海女
(加護90SC,技師齊專[武+飾],新海女[專武]

ARK部份
5UR [皇龍,要塞,破神,神都,火巨
7LR [便利屋,魔王,武帝,千空,乙女,終獸,幻塔]
SSR [ 科燈,硫酸,性劍外傳[聖靈藥],性劍2,史萊姆火神 ] 其他ARK想知可以再問

資源 [ 齊材料比你108星盤角2-3隻 ] ,乙太燈[11X粒], 母魂[接近2-3千] [協力裝全換哂,仲有剩幾十金]
有意請TG: konapobo
有無網可以睇到英雄要食幾多材料升個星盤
PVP 同PVE 都玩就Nero,大貓, 劍機性藥
你要玩,正路而家冇咁靚既ac比你玩
一定要有V就科燈V,便利屋係用黎做2秒V,但有好多方法做到
正常你唔會選到e種ac,所以取長補短之下要放棄便利屋
wiki 有,但要自己逐下計
自己禁星盤睇可能重快 佢幫你計晒成條line用幾用
分支就要自己加
wiki有
但要自己計
其實係想睇定雷姆要咩料 諗住一出就升爆佢
我有呢d ac
幫襯小號 無性藥版搏佢6月再出
都係果句la,再出都要中
經歷左一次科燈,仲唔學乖
小號不斷重生記
社工係咪仲玩緊GS
導出真理
唔止呀,LC 日日掛機呀
個event冇咩好做
有冇人課唔到金 (信用卡) 有錢都唔要屌佢
DMM?
海賊event個人覺得唔好玩
遠征煩到癲 打左500幾張遠征卷但唔想一張一張禁
點解唔整個可以一次過征幾多次既掣orz
下次整(如果a唔識串記得)
Pishhhhhhhhhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞