[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [86] 兩周年告一段落 樹槍英裝登場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
V上齊 但係最尾嗰2波鬼唔知點解唔係好打得入
同埋平時啲鬼一生出黎 我開降異常狀態 頭幾下普攻麻唔到我就收皮
其實我頭po係有整過e d 野
d殘骸仲係度只係覺得唔滿意同之後果d唔知點整好,所以先冇整埋落去
有排我一直話攻4係垃圾就係咁解
總之1sc要有2.5%先叫合格
PRO
整落去啦 好有用
本身係想整增傷比
但我又唔係好識點分類點比較好
狂戰士,武帝同雷2 e d 一唔一齊做比較好?
呢D好難比較
始終條件唔同
你做一個sc評價囉

幾多sc就應該學邊招值d之類
我係念住無視d條件去比較ga
無視條件先啱,應該要用家自己去取捨
到時D人又會質疑你
點解呢個好D既? 唔係果個好D咩?
你LIST左D高SC增傷技有咩選擇
優點同缺點咁, 比佢地自己去配同自己去試
好過夾硬拎黎比較
好似 星眼9sc / 劍High boost 9sc / 狂戰士 8sc
男主帶邊個好?
點比 自己試
睇餸食飯 呢隻game
等睇帶左HP1-極,又上狂戰士
狂戰坦囉 咩呀
自己扣血仲快過人地打你巫女幾多魔都攪唔掂
按%扣血pvp用狂戰真係唔抵既但pve唔夠傷可以加

試放此方巴個帳

火ur lv2;仲有2粒ur珠
除左廢老同技師 其他都有專
開眼LiLi有兩專
升ark石有41粒
除左限定ark 應該都齊哂

$1000 or 可換男主大貓毛女靚帳

Tg: ifkthepopo
賣ac
UR只欠火巨巨,有科燈、硫酸、情人節LR
合作角色:V 86SC,但丁 82SC,司 96SC,琥珀 86SC,千空88SC
本家角色:大貓 84SC,男主 98SC,巫女 82SC,腎仔 86SC,加護 88SC,鬼刃同泳裝+2SC,歌姬+4SC,劍聖+2SC,樹霸,阿婆

專:司、琥珀、千空,巫女,呢4隻齊專
男主有專腳

換左紅劍,紅鑽有17000up,協力換左物攻戒仲有百幾金

$2500可小議,有意tg yikwok

打算轉小號玩,唔是棄驚
介紹大家睇一套正野
回復術士的重啟人生
LC玩家的重刷人生
已經日掛夜掛H310
幾時唔係有無新關可以掛下
有第七章你掛 任掛架喎
賣888巴打ac,5主,dmc全套,ds全套,巫哥,機女,5ur,終獸lr,ds lr,dmc lr,科燈,性藥, (dmc專,ds專full set),其他專有興趣先問我,都廢事打太多,有興趣tg我

tg:konapobo
第7章都310咁有效率辣殺章
推~~~~~~~

賣888巴打ac,5主,dmc全套,ds全套,巫哥,機女,5ur,終獸lr,ds lr,dmc lr,科燈,性藥, (dmc專,ds專full set),其他專有興趣先問我,都廢事打太多,有興趣tg我

tg:konapobo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞