[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [86] 兩周年告一段落 樹槍英裝登場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
小遊戲推石有無功略好消耗精神
原本係留石 抽re0之後唔中就課到有

300抽 要幾錢
有鬼用 一日一次咁大把
15萬有償/7840 再*返一單價錢
當日服計
要20單
萬幾姐
Cls 萬幾對我來講好貴
之前課左2000 保底抽莉莉好後悔
所以自己要好好決定應唔應該去抽
抽多10抽 齊頭200抽 換個ssr聖物必中卷算

Btw 羅蘭德值唔值得升
以台版既更新速度
應該下個月竟然無佢既事
之前課左2000 保底抽莉莉好後悔
所以自己要好好決定應唔應該去抽
抽多10抽 齊頭200抽 換個ssr聖物必中卷算

Btw 羅蘭德值唔值得升
以台版既更新速度
應該下個月無佢既事
https://youtu.be/LsdH4F1xZg8
CLS 9萬幾石all in 莫講話UR 連皇太子都無
所以真係諗清楚先抽
唔抽又點知自己今次係非洲定歐洲
今次我好彩下次就好似佢咁非洲

迷之森行晒左邊都開唔到sub mission
有無巴打幫手
賣LC 5UR 7LR 齊重要SSR ARK,
想知角SC可以再問我,不一一講解
AC

角色:

5主英裝:
男主,巫女,大貓,機劍,腎仔(100SC)
男主(有專),腎仔(有專),大貓(打左要塞專)

DMC 3子
V,NERO,但丁
(3子齊專齊防具) 即係FULL SET

DS全套
幻,鉻,千空,司,琥珀
全部夠碎片上6覺80SC
(全套齊專,一件不漏)

英雄祭角色(只列重要,宜家呢個時代可以出場既角)
巫哥,暗槍阿婆,機女,皇太子,雙LILY,
(巫哥齊專[防+武],阿婆[專武]) 其他有需要想知可以再問

普角(只列出可以出場既角)
加護,妓師,新海女
(加護90SC,技師齊專[武+飾],新海女[專武]

ARK部份
5UR [皇龍,要塞,破神,神都,火巨
7LR [便利屋,魔王,武帝,千空,乙女,終獸,幻塔]
SSR [ 科燈,硫酸,性劍外傳[聖靈藥],性劍2,史萊姆火神 ] 其他ARK想知可以再問

資源 [ 齊材料比你108星盤角2-3隻 ] ,乙太燈[11X粒], 母魂[接近2-3千] [協力裝全換哂,仲有剩幾十金]
有意請TG: konapobo
wiki 有你可以搵下
合作唔使300抽
應該有償石3萬就ok
都係果句la,追ur is on9

換角色必中定聖物必中好
台伏十抽出海獸Arks,我已經贏咗
試放ACC
有鬼刃加護巫女樹劍男主機娘妓師劍聖(全部未升爆SC 仲有4000+魂)
3UR 破神 火巨 LILY
仲有6000石 (KEEP住登入拎石中)

另外放一個呢到收巴打既
2UR 火巨 賢都
有鬼刃樹劍男主機娘妓師 千空 司
部份已6覺 大部份乙太燈裝已拎

詳情TG再問圖/INFO
有意既 https://t.me/bambamstan
2UR既係主線已全清
3UR既差最後一章未打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞