如果有一日mirror同error都抵受唔住大陸市場誘惑...

466 回覆
8930 Like 273 Dislike
咁佢係衰瀨共。
如果mirror可以堅持唔瀨共下去賺藍錢大陸錢我真心覺得冇問題
反而擔心諗吓共港比壓力viu要佢地聽話做大外宣工具好過la
賺人仔唔係問題,問題係咪撚奶,當然啦,鬼國既遊戲規則係唔奶唔俾你入場,如果可以做到唔奶都賺到錢咁咪佢叻囉
不過支那市場好難捉摸,陳偉霆呢啲級數都可以紅過實力超班既容祖兒
Ching係咪覺得mirror唱功同跳舞可以贏到大陸果班
觀眾緣不嬲大過一切
收聲啦垃圾CCTVB PR
咪即係對家已經抵受唔住mirror既誘惑lo
唔洗等終有一日
點解唔可以
你咁講組係adidas h&m果啲品牌都係瀨住先入倒中國市場啦
我覺得到時俾人屈辱華都唔跪就唔算瀨共
最想想睇佢哋紅 紅到亞洲都識
但死都唔去中國
可以在中國出碟 但一去登台就割
咁你咪令佢哋忙到/有錢到唔洗理大陸市場囉 on9
其實古天樂係大陸頂得住唔駛比人逼佢愛國,喺咪以前係大陸狂起學校救左佢呢?
佢地深知自己都係食正社運條水,同TVB打對台吸左堆黃絲fans,應該唔會入支那市場
未反送中之前大把人港豬
你可能見識少
BTS同其他韓國男團差距大主要講緊人氣上
單論實力,好多男團都勁過或者同佢地同級
如果BTS同Mirror比即係搵英超同小學學界比
其他韓國男團都係差唔多

你搵韓國既18線完全冇人識果啲男團咪可以拉返近個差距囉
但人地基本功點都好過Mirror多多聲
完全唔係同一個級數
一直都唔明收紅資錢有咩問題
你話咁收完錢收埋皮就屌到佢老母飛起啫
一邊收錢一邊出聲唔係應該嘉許咩
好威呀
使唔使頒過獎俾你
好撚黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞