如果有一日mirror同error都抵受唔住大陸市場誘惑...

466 回覆
8930 Like 273 Dislike
我會去廣州睇佢地演唱會
的士就都屌打成個mirror
咪咁天真嬌啦
如果佢決定要上支那度搵錢,咁佢地姐係點都要作出讓步,最少唔再發聲
你唔係覺得支那會一邊袋錢入你袋,一邊俾你大聲嗌支持香港人抗爭掛
到時就話黃圈賺藍圈錢無事
好似波特王咁係無問題
香港跳成晚得一兩萬, 大陸鳩企5分鐘收10萬
到時上面有市場 who fucking care 你地連登支唔支持
mirror仲可以返大陸
但error玩果d嘢無可能過到大陸審查
見咁多人都話唔講嘔心野同賺夠錢就番香港就可以上支那發展 咁要幫gem平反
應該倒返轉,通常係中國受不住誘惑,去支持外國明星,然後當呢個明星做出「辱華」時,班韭菜就不停喊抵制(如果個明星做得太好,太優秀/出名,佢地會照罵,但暗地裡支持)
然後,其實個明星可能賺很多不同市場的錢。中國只係其中一小part 如果個明星好到咁,基本上就會懶理中國市場。
一定唔會,到時班YC又會做番中國人
連登仔:賺藍圈錢用落黃圈到有咩問題
割硬
同嬅嫂單春無分別
再見
不會留戀
睇下濕尻毛聞個下場就知啦
根本就係,唔食黃條水點上到呢個位置
睇下D勁好多但無咩表態既人,GIN LEE啊,陳蕾啊,獎都無得攞咁咁濟
今次大把人養
同埋最緊要係尊重
支那人對香港藝人咪玩啦on9
如果唔拍廣告, 只開演唱會, 其實都夠賺
入場睇演唱會 多數都係黃絲啦

一年開三四次, 已經夠圍皮
係都香港啲中資公司用先,聽話就冇問題
阿dee 點可能上得去
播返日日去鳩嗚就唔使玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞