如果有一日mirror同error都抵受唔住大陸市場誘惑...

466 回覆
8930 Like 273 Dislike
你係咪計漏咗幕後?
當大部份姜粉都係咁弱智既時候
時機一到,就算佢奶共都可以合理化既時候
所謂香港下一代正式被中共同化
你睇下佢拍匯豐,m記廣告,有邊個姜粉出黎屌佢?
所以陰謀論黎講,可以大陸先係mirror 金主
潛移默化,溫水煮蛙
留名睇一年後姜糖話「都係打份工啫」
呢幾年睇落去真心覺得香港人事無大小
不停喺度搵藉口逃避現實 否定事實
活在自己幻想世界
當大部份姜粉都係咁弱智既時候
時機一到,就算佢奶共都可以合理化既時候
所謂香港下一代正式被中共同化
你睇下佢拍匯豐,m記廣告,有邊個姜粉出黎屌佢?
所以陰謀論黎講,可能大陸先係mirror 金主
潛移默化,溫水煮蛙
依邊話割唔割既連登仔都唔知係咪真係有出過錢撐mirror
有冇諗過你割定唔割佢地都繼續搵大錢
當fans on9咩
如果fans真係咁on9呀
佢走去比心理準備一班咁嘅人=樓主on9
使撚佢比準備人咩 邊撚個
咁有心比準備走落九展講呀嘛
政府家長式管治就識屌 自己就走去「好心」普渡眾fans
唔好啦
痴埋中國就柒
柒就唔睇佢地啦
我都睇到笑咗,Gem冇人屌真係天大嘅笑話
我都幾肯定一定會去支那發展
到時成班柒頭香港人就唔反了香港人都幾易哄
一隊組合可以繼續將條底線縮後,你地班on9都算唔話得
你覺得上得去發展可以無連帶關係咩?
你都幾撚好笑,個陣大把人屌gem返支那食人民幣啦,瞓撚咗幾多年?
你地d底線可以因為一隊組合就縮合,香港人抗爭都幾撚搞笑,小朋友玩泥沙咁
又接受到
痴撚線
許光漢就係大大個人版
爆紅左之後去中國發展台仔都肯屈就話佢值得出去闖
最後撐埋新彊綿
都未計佢喺韓國仲有好多粉絲
所以表態唔關咩養唔養起藝人事 只係人性就係咁 行得呢步就只會越踩越深
所以咪話香港人講閪咩,咁樣就將底線縮後,抵比支共當傻仔咁舞
都係睇價姐幾千萬一個show唔通佢地唔去咩
令娛樂事業蓬勃,鼓吹偶像文化,就係近年共產黨喺大陸用嘅手段,一招就搞掂香港班後生
唔係單非咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞