如果有一日mirror同error都抵受唔住大陸市場誘惑...

466 回覆
8930 Like 273 Dislike
捧殺?
負皮班人,唔爭在撐埋gem 王嘉義
mirror喺香港做土皇帝絕對冇問題 但吹到可以砌低出面班top團top歌手喺咪ff太多

將來嘅嘢係好難講 但而家一定唔係囉
你冇食過海底撈咩
有咩資格話人
佢咁做絕對正確
ViuTV班友兩家茶禮食到咁happy咁耐
係時候做個決定歸邊
依個po又可以幫大家block一堆五毛分化撚啦!唔該晒!
連登仔由day 1就開始反人瑞,講到一直撐佢咁
返大陸搵錢都冇問題,但你唔可以為左保住啲生意變小粉紅撐警果啲
連基本邏輯都冇, 睇咗都唔識消化
又真係無
認真答你,同韓國99%男團比都係咁話
比政府擺左上台個晚就有呢種post

有效率呀
大量blocked user係到一唱一和
香港樂壇係最成功黃圈
想問你地送比樂壇嘅錢
上至背後收益最多嘅大老細
下至台前嘅藝人裡面
有幾多係會幫什至幫過社運?
如果你地嘅出發點係因為佢地好黃要支持 寧願送錢比班沒點出過聲嘅偽人 都唔支持例如612依d真係幫到手嘅機構?
撐佢地表演係可以 但唔該唔好計佢地入黃圈 亦唔好認為自己係幫左黃圈做左咩野好事

養肥班沒本心嘅偽人然後話自己為黃圈出左力
要幾識得呃自己先會講得出口
同時間612告急 比狗搞 好多黃店受打壓就生存唔到
d錢原來寧願令去支持黃偽人

錢就一定唔夠支那多
明奶共或暗奶共都係遲早事
繼續用賺藍營錢黎呃自己
等自己好過d囉
依家仲養唔到咩 紅到咩咁
好想睇下姜b幾時好似鳩柏豪咁表態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞