如果有一日mirror同error都抵受唔住大陸市場誘惑...

466 回覆
8930 Like 273 Dislike
得個鳩噏
你又知佢返足23個鐘
你返24小時攞最低工資做二十年未必買到樓
香港如果連陳奕迅都割到
Mirror error 無理由割唔到
睇下奶成點既o者
陳奕迅未割之前都掙扎左好耐唔知佢係咪暗黃
奶到盡咪放棄
好開心大部份人都選擇割
証明大家仲有理智有底線
痴撚線醒下啦…..
香港人唔知係咪太井底之蛙,成日諗到紅出其他市場好易就做得到咁
Mirror,Error如果唔係社會運動同反TVB成主流既關係,根本連香港入面都未必紅得起
依家仲學人話要進軍國際

韓流一早就主導哂成個亞洲市場啦
家陣人地唔係追自己地區既明星就係會追韓星
華人明星一早得返大陸市場可以俾你玩下
唔上去發展就冇咩機會做到亞洲第一
GEM都係咁先有得去NASA表演
好似Mirror同類型既偶像團體仲要周街都係
警世post
上節目
話自己係中國香港人
護旗手
支持種族滅絕綿
64都過左好耐
不如算啦
我好驚 政府逼9佢哋
問題是這些人的實力吸引得到大陸觀眾與歌迷?
說實話他們和大陸小鮮肉有何兩樣?確認唱腔和跳舞能力能高於大陸小鮮肉?
你認為奧斯卡最佳導演趙婷不會在意中國市場? 尤其年底上映的商業大片《永恆族》?
拍金拱門廣告都唔割 返大陸呢啲小事啦
究竟係抵受唔住定係簽咗合約公司話咩就咩
都要搞清楚
遲早既事
姜濤最近先上manner加蔥做節目嘉賓
又買m記廣告
上完奶 同奶完上
你覺得有分別?
無呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞