如果有一日mirror同error都抵受唔住大陸市場誘惑...

466 回覆
8930 Like 273 Dislike
其實接受唔到
本身兩邊走個啲所謂既偽人因為簽哂約都仲講得過去
經歷完香港2019年發生既事都仲去中國發展
一定割
原來追星就可以唔洗理政見
咁兒戲架咩
達哥都係啦屌
我真係養得起
點先叫受唔住?
是日最佳笑話,多謝ching
唔好咁快屈粉先 除非你承認自己唔講道理啦
分析咁睇 「假如xxx」梗係可以咁講
我都同意真係誘惑嘅話佢地受fans拋棄都係應得
屌但係講嘢都要睇context㗎
依家所有嘢都未發生 已經跳到去ff人地奶共根本唔合理
全民造星本來就係要本地明星
佢地要賺錢點解早兩年最好嘅黃金時期唔去 要依家當晒你香港人黑暴先去?
我當你真係講到錢咁吸引啦
你咪等人地新聞出佢地籌備緊上去先講
依家呀樓主話葉劉講所以佢要講
喂佢地點都係被人無辜擺上台嗰個啦
點睇都係樓主明顯有presupposition誤導緊人覺得mirror error係啲可能會接受誘惑嘅人
引導人地諗定預報點樣割蓆
有時講嘢唔係內容啱就得
物極必反
擔心嚟冇用
識做嘅香港人始㚵識做
原本就係港豬嘅 你就唔好強求佢 然後又話香港人都係有骨氣依啲癈話
陳奕迅都搞到自己臭晒
邊個上去都逼到你奶共
賺大陸錢我ok波,咪當係香港文化走出去。
但為左大陸市場放棄香港市場就咪洗旨意再追有啲香港歌手去左大陸唔識返黎香港,仆街首首歌都普通話叫撚香港歌手呀,收皮啦!呢啲香港藝人要黎把撚
放心,港共如果係醒嘅,就一定叫viutv呢個維穩機器唔好比佢哋攻大陸市場。而家坐監嘅坐監,移民嘅移民,剩低嗰啲瘋狂沉迷睇電視追星,香港已經回歸太平盛世,歌舞昇平,偶像講句香港加油已經濕晒得到心靈上嘅滿足,連登都已經淪陷,林鄭真係瞓著都識笑
到時再有其他藝人架啦
唔覺樓主開個post討論呢個可能性有咩問題
當俾個心理準備fans又唔得?
留名睇一年後姜糖話「都係打份工啫」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞