【會考故事】陪朋友去自修室追女神,點知女神鍾意咗我(2)

346 回覆
127 Like 25 Dislike
呀講漏咗

有啲巴打意見非常好,我會喺修改時候採納
衷心致謝
呀講漏咗

衷心致謝

呀講漏咗

衷心致謝

支持 期待續集
支持 繼續寫多啲好故
冇續集講唔通啵 師兄

咪就係 屌 仲哀過sad end

睇佢facebook話多愛心就開續集 好似係

咁撚樣既心態出文

做起左就擺起個款
唔好撚同我講咩老馮作比我地睇
你放得上黎講故台唔係老馮作比我地睇咁係咩

哇,我覺得你真係好有道理呀
好想畀大家都見到你咁講

=====分隔線=====

個故我自己好中意
你哋幾分鐘睇完一篇,我寫咗半年,起碼用咗一百個鐘去寫
創作嘅嘢好主觀,你可以中意或唔中意
我唔會應承你哋任何嘢,亦唔會因為你哋鬧我就改結局

其他嘢唔講啦,好多謝認真畀意見嘅讀者
好多謝中意呢個故嘅讀者,得你哋中意睇我好開心
係中意我寫嘅嘢嘅,得閒嚟探下我啦
bye~

明白的, 支持你,
有時錯過左就錯過左
其實一路都係講緊樓主個態度問題 關啲文作成點咩事 係 你好比心機 但越嚟越似為咗吸引多人睇而去調整個出文時間 我明 寫文最緊要有更多嘅人睇 但係個啲睇緊你文嘅人呢? 支持你嘅人呢? 你一句睇share數啦 就好似冷漠咁對支持你出文嘅人咁 同佢地講 你地等下啦 唔夠數唔滿意就唔出 姐係我覺得樓上鬧樓主係就係難聽咗啲 但有句野真係好啱 好文自然有人睇 我覺得你倒不如繼續出文 諗下點解你覺得少人睇 出更高質更多節嘅文等更多人睇你嘅作品仲好 而唔係儲夠數先出文囉
接受批評都係一個作者要做嘅事 無錯啲人講野好難聽 但仲有好多支持你欣賞你嘅人係到 我覺得樓主可以用更好更正面嘅態度去睇呢件事
連登係就係好多人會屌會彈
但有時就係睇你點睇
踩你ge同時可能都係俾緊意見你
唔好sad樓主
文章好好睇係事實黎
雖然話做人要有自己原則
但過濾完 吸收改進下都未尚不可
借朋友ac

有d野唔知應該講
其實我都明樓主寫文唔係免費
就算唔拎返錢fb share like都係一個指標
係一個動力
我都有做到
但呢 唔知你係真心中意寫故
定想自己努力有人睇到
每次見到你叫人share like
要夠數先出文
我就覺得好格硬
好文係自然香的 唔需要咩特別儲like 夠數先出
如果你真係想有人欣賞 真心鍾意寫文同大家分享
係唔會咁
我知寫咗冇人睇會好sad
但會唔會可以反省自己寫得唔夠好?
況且你係寫得好好添
有正職忙係正當理由 亦都好易入口 冇得
希望你可以中意寫文章多d
都係果句 你ge努力係有人睇到的 有

Sry for太直 狂插都ok
但唔好搞到個fd
#dragonboat#
樓主加油 下次再寫我會繼續睇
完左架啦?
幾日前諗住儲埋睇,點知原來得返一篇
你班友又要睇又要鬧
咁叻咪你作故囉
樓主要求share數其實都唔係太過份
起碼佢知道有一定嘅讀者去留意佢嘅作品
作為實質嘅動力去支持佢創作
總好過你地口頭講支持實際乜柒都冇做過
叫你地㩒制
又唔係迫你地比錢支持
咁唔中意佢嘅做法咪棄故囉
冇人迫你地睇㗎喎
如果你地有比錢買佢篇文就有資格屌柒佢啦
唔好當自己係大帝啦
push
你班友又要睇又要鬧
咁叻咪你作故囉
樓主要求share數其實都唔係太過份
起碼佢知道有一定嘅讀者去留意佢嘅作品
作為實質嘅動力去支持佢創作
總好過你地口頭講支持實際乜柒都冇做過
叫你地㩒制
又唔係迫你地比錢支持
咁唔中意佢嘅做法咪棄故囉
冇人迫你地睇㗎喎
如果你地有比錢買佢篇文就有資格屌柒佢啦
唔好當自己係大帝啦

講得啱

d人又要睇又要嘈
作者想人分享/like就係想keep住更文既動力
加上有批人係唔係都催人快d更文
呢頭更新完轉頭就係度催人話快d更文
講到作者好似老馮咁一定要回應班人既訴求
華小姐啊
大概幾時會有最後一篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞