【會考故事】陪朋友去自修室追女神,點知女神鍾意咗我(2)

346 回覆
127 Like 25 Dislike
咁樣就叫完-0-
作者好似都無心寫咁 幾好睇都無用

agger,好想負皮

個結局收得咁靚
都話作者冇心機
其實我想個ending係華小姐臨去美國之前去番同Flying Far一齊溫書既老麥,而當時既flying far亦不斷搵佢

係老麥門口撞翻,表白心跡後,華小姐堅決赴美讀書,而阿翔會留係香港

兩人相遇只會係不久的將來
真係好高質 續集啦樓主 好想知之後點
其實我想個ending係華小姐臨去美國之前去番同Flying Far一齊溫書既老麥,而當時既flying far亦不斷搵佢

係老麥門口撞翻,表白心跡後,華小姐堅決赴美讀書,而阿翔會留係香港

支持樓主
我會等續集
完就完,未完就未完 乜嘢會考篇完,標題都寫到明會考故事,鬼唔知咩
等我以為有第二篇
冇續集講唔通啵 師兄
作者文筆 故事架構都寫得超好 正皮左!希望有其他故仔繼續睇!
有續集就完美 好憎個種想講講唔到嘅感覺
完咗了
之後靠自己腦補個happy ending 先
咪就係 屌 仲哀過sad end
冇續集講唔通啵 師兄

冇續集講唔通啵 師兄

睇佢facebook話多愛心就開續集 好似係

如果係咁就好啦
借朋友ac

有d野唔知應該講
其實我都明樓主寫文唔係免費
就算唔拎返錢fb share like都係一個指標
係一個動力
我都有做到
但呢 唔知你係真心中意寫故
定想自己ge努力有人睇到
每次見到你叫人share like
要夠數先出文
我就覺得好格硬
好文係自然香的 唔需要咩特別儲like 夠數先出
如果你真係想有人欣賞 真心鍾意寫文同大家分享
係唔會咁
我知寫咗冇人睇會好sad
但會唔會可以反省自己寫得唔夠好?
況且你係寫得好好添
有正職忙係正當理由 亦都好易入口 冇得噪
希望你可以中意寫文章多d
都係果句 你ge努力係有人睇到的 有"射"自動香

Sry for太直 狂插都ok
但唔好搞到個fd
冇續集講唔通啵 師兄

咁撚樣既心態出文
作者好似都無心寫咁 幾好睇都無用

agger,好想負皮

唔好逼我
冇續集講唔通啵 師兄

咁撚樣既心態出文

做起左就擺起個款
唔好撚同我講咩老馮作比我地睇
你放得上黎講故台唔係老馮作比我地睇咁係咩

哇,我覺得你真係好有道理呀
好想畀大家都見到你咁講

=====分隔線=====

個故我自己好中意
你哋幾分鐘睇完一篇,我寫咗半年,起碼用咗一百個鐘去寫
創作嘅嘢好主觀,你可以中意或唔中意
我唔會應承你哋任何嘢,亦唔會因為你哋鬧我就改結局

其他嘢唔講啦,好多謝認真畀意見嘅讀者
好多謝中意呢個故嘅讀者,得你哋中意睇我好開心
係中意我寫嘅嘢嘅,得閒嚟探下我啦
bye~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞