Viu老闆好藍架!!!

780 回覆
4342 Like 160 Dislike
段狗夠入中大啦,落前線添,你會唔會話佢黃?
藍乜撚野絲 個腦可唔可以睇野闊返少少 我冇隊支槍指住你個頭叫你睇viu我講事實啫
Viu老細係藍 但藝人可以講自己意見 咁有乜問題
唔明點解要打沉一間有啲起色既電視台

香港從來都唔係要個全黃 見藍就屌既社會
我地要既係容得下各方意見既社會
好撚明顯宜家就唔係
你睇吓你 唔夠人講就淨係識講粗口
係咪睇得到viuTV班mk童黨學壞嘴型
你假隻黃絲學咩人講人權自由 你唔配有
https://youtu.be/mDEpMmFfgbk

當初又唔見你地撐姜濤架喎
真係唔知邊個比人洗腦
可惜可惜
TVB啲討論post咪一樣畀人金剛棒洗版
Chill Club果晚洗左成晚post又點計?

好心咪雙標啦
好撚肉酸
我淨係屌193
唔睇TVB 係原罪
睇造星個陣真係好撚熱血架
同意
睇viu遲早都會成為一個問題
直到佢打壓旗下藝人發聲 就請大家唔好留戀
記得keep住支持lateshow
睇過,同韓國無得比,真心好垃圾
我就係要TVB收皮
美心可能係藍 但個收銀姐姐可以係黃

一齊去食美心了
大台點抄都抄唔到error自肥咁樣㗎啦作到首教會歌當佢贏
block咗條友好耐
帶著矛盾去旅行最後有播梁天琦果幾集咩
點容許有唔同聲音
傅泳上連登呀粗口會打冷震
講句粗口就係mk童黨
係咪講粗口嚇親你隻小學雞呀
上連登屌人講粗口
笑撚柒死
根本就唔關黃藍
大家只係憎tvb
因為我覺得Netflix仲好睇內容更豐富 幾十蚊一個月抵到爛 買埋VPN可以自由轉區乜都有得你睇

例如我自己中意睇有關野外生態嘅documentary 咁viutv好明顯滿足唔到我

同埋我自己都唔覺得viutv好好睇
都係 冇乜角色定位 淨係做下把比人小但睇返error遊都係有啲心軟
只要viu可以容納到黃藝人同製作人
唔會打壓同封殺佢地
已經值得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞