Viu老闆好藍架!!!

780 回覆
4342 Like 160 Dislike
想問下兩個台都唔睇嘅你地 冇冇支持緊邊個香港藝人或者歌手
啲藝人要識光合作用
其實係,只係唔底得班viutu 打手喺度道德高地看透世事咁屌人睇tvb 啫,關你撚你咩
利申:兩邊都垃撚圾,兩邊都無睇
杜汶澤唔係?kolor唔係?最後rubber開埋演唱會喎
重有indle嘅mla

根本就大撚把人可以支持
其實我見到大把人都係屌viu, 但從來無吹捧過TVB

反而係有D人 屈你 屌viu=支持tvb
我鐘意double s
你睇下樓上有幾多人係咁先啦,而家老屈人撐cctvb嘅重多喎
痴撚線 藍都可以變容許不同聲音 d打手真係多撚到
咁黃圈勢力就會太弱,要吸納啲唔可以表態嘅人先得㗎,集中火力對付紅衛兵先,對付完再諗扮中立班人
仲要唔係公開大學 珠海個d

OT無補水
講左幾多次poki唔係屌fans係屌haters 姐
你會唔會飲東江水講飲東江水好正義?
但而家啲人睇viu話睇viu好正義喎
多得你班所謂軍師 搞到而家不倫不類。乜當初抗爭嗰時又特登去吸納唔同人表態咩? 呢個世界永遠都係你自己做完人哋係支持你就會轉立場撐你
你確定你講嘅依幾個人冇上過viutv? 我是但search 個都有
用返你哋啲玩法先:

杜汶澤拖糧 = 黑
Kolor上過支那出show = 藍
Rubber接受tvb訪問 = 藍

黃藍測試唔合格
照你地咁講 唔洗支持本地發展啦 乜都ban曬
識唔識分簽長約同自由身嘅分別???
邊個咁講過?
話自己支持本土/廣東歌嗰啲?
原來咁就叫好正義?
但都比你姜濤好多成倍
viu打手係咪柒開?
班人的確係咁撚樣講好正義喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞