Viu老闆好藍架!!!

780 回覆
4342 Like 160 Dislike
算啦五毛 你當個個都係冇自主思想嘅弱智?

姜b : 身體係革命嘅本錢
幫革命賣緊廣告
你可以去革命了
其實支持 viutv 感覺係敵人既敵人就係朋友

雖然viutv 啲節目係有啲質素嘅
照你咁講就唔使撐黃店
因為收租嘅地產商係藍
同埋支持viu又一定要支持埋保琦復活,唔係就等於反error = PR =五毛
又潛水?pr扮自己人就唔該講句光復香港
Yes
當你考慮奶共程度
呢張要納入考慮

但同時
李家撐共聲明好多遲出,或出到模棱兩可
屈臣氏曾經送飲品去黃店派,最後俾人問嗰陣時話係promotion
Now新聞相對持平
Viu冇封殺黃藝人
俾反政府訊息歌曲/節目出
除咗跟大隊嘅嘢,冇搶口自己走出來屌示威
Viu買投名狀自己譯廣東話,推廣廣東歌

我成日講,睇嘢要睇整體
你睇報紙份聲明時
都要一併考慮其他事件
作一個比較全面嘅評價
我冇笑過睇viutv 嘅人支持藍店喎,我自己都有睇
但樓主第一段就話viutv容許唔同聲音唔同意見就有誤導囉
樓主咪潛啦,做pr做到你咁廢?
共產黨邀請埋民主黨返垃會 黃到
支持
想睇真正高質唔會抄人既本土電視台
肯講光復香港未吖柒頭
明明我個cm講緊TVB vs Viu又spin

Btw金拱門呢啲垃圾食物就算2019前都一早冇食好耐而家仲有大把更好食嘅替代品e.g.齊柏林熱狗 再唔係就mos burger

怡和就算唔計伍淑清都係藍
利申:覺得擺得罷食就夠
但都係嗰句,人人有自己條界,721 831之後有人覺得要裝修,完全可以理解。底線,手段不同,立場一致,不完美可改善不割,唔使spin了

Btw Remind返第一單嘅裝修係出現喺721之後
咪樓主個邏輯 viu老闆雖然係藍 但無封殺黃藝人就應該支持 咁美心麥記都唔理背景肯請手足嘅話 係咪一樣應該支持?
寶寶心水清到
講得好岩 果幾個post都係講事實
但一堆viutv打手/pr 駁唔到就會屈人係cctvb pr
唔通你地就唔係viutv pr咩
呢d打手pr開既post都唔會少得過cctvb既post
唔中意入面其中一兩個人有咩問題 樹大都會有枯枝
咩原諒pk呢d垃圾post睇得多都覺得煩 唔係viu既就要死撐 而且唔撐都唔等於要睇cctvb
你覺得講完光復香港我邊撚樣搵到你吖?
樓主pr嚟
快啲講光復香港啦
最近係魯廷暉
其實創作好多都係抄黎抄去 只差在抄得好唔好
不過香港應該唔會再有本土電視台
「相對」囉
不過我係支持間唔中回帶《矛盾2》單嘢
令viu啲觀眾清楚自己支持緊啲乜
唔洗次次都畀班小學雞帶去嘈黃藍
viutv 班pr/打手,一見有人提tvb 就狂插人藍絲呢
自己食住金拱門姜b包走去屌人食美心
班pr打手唔敢講光復香港㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞