Viu老闆好藍架!!!

780 回覆
4342 Like 160 Dislike
鬥係黃既藝人算唔算193夠唔夠黃
cap圖睇下邊個嗌人睇tvb咁犯賤先啦
不如話反viu既人仲多 成個娛樂台啲post都玩緊膠反viu會唔會太多post見到都煩
痴撚線
明眼人tvb 接近紅底都無分別
依家見到屌viu 就大大力
屌tvb 細細力
當時屌tvb 都未見過咁顛
咪撚扯開話題啦,而家講間公司吖
答撚下我啦 d藝人咁撚黃唔撐杜汶澤?
咁佢可以做咩公司杜汶澤話請佢未
擺明受壓要公開支持架啦
起碼viu 係節目上又冇咁打壓
呢個時勢 你唔效忠 電視牌都冇得你續
其實香港唔係呢兩間電視台架
ATV仲做緊網台
冇咁多viu打手咪自然冇咁多人反囉
你咪繼續睇ccviutv睇左Now報個D指鹿為馬既新聞未?
唔洗屈我CCTVB打手, 我剩係睇youtube同Netflix
你依句受壓應用喺邊間嘢都啱用喎
都係個句啦
而家個問題係靠網絡跟本就唔夠支持咁多本地藝人
網台一定要撐 但係要打低TVB就一定要撐埋viu囉
你個比喻係有問題 因為李慧琼同何君堯都只係影響個人 但係viutv係好多好多藝人歌手仲有幕後工作人員
是撚但啦 唔想知大家睇咩台 成個娛樂台都討論viu 咩姜濤紅唔紅過邊個嗰啲膠post 唔怪得啲人唔睇連登
你講果堆有冇綜藝呀 有冇劇啊?
唔好成日咁天方夜譚呀大佬
為左打低國民黨所以支持共產黨
而家我地有狙擊viutv廣告商?而家係狙擊你班viutv打手姐, 日日收李澤楷錢上黎宣傳藍絲台
咁當然係la 唔睇電視仲可以睇YouTube/Netflix 果d , 不過敵人ge敵人就係朋友
難得有d 起息又放過對手真係好咩
Sor 大家對電視台定義唔一樣
點解打低tvb一定要撐viu?
我兩個都唔睇tvb會難打低啲?
綜藝同劇上網無得睇?Netflix咩黎?點解我要睇viu?
你睇下TVB廣告跌幾多 Viu升幾多
咪知Viu 對打擊TVB 有冇用囉
其實係會囉
如果冇viutv 而家tvb會唔會講咁多嘢又話要改革又搵153?
而家係講本地啊大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞