究竟香港仲有冇呢啲女仔?

681 回覆
1036 Like 213 Dislike
啲窮撚成日發夢有個靚女又高又瘦又白又高學歷又有錢會受佢溝 班人都幾厚面皮唔知醜
黎緊轉工 拉近左少少 無2.5倍 但都2倍
有173就去健身 矮就行可愛路線 好多姐姐都會鐘意的
唔好剪平頭 比錢去搵人設計條眉個人望落精神啲 每朝洗面唔好成臉油 搞搞啲暗蒼同凹凸洞
學下襯衫 睇下點揚長避短 乾淨啲個領位唔好發黃同痴頭皮 岀門唔求噴古龍水都噴下止汗劑

根本大把位可以做 令到個人唔靚仔觀感都好啲 偏偏啲毒撚就不停搵藉口 連登一有襯衫post 就實有cm拎陳冠希阿伯圖嚟講喂你做唔到陳冠希咁靚仔姐 做好自己提高個底分都得下嘛
樓上有人話有個咁好既女朋友實當佢係寶
窮到燶你點對人好?無錢偷食就叫好?
定帶佢食m記幫佢加大個餐
屌啦 我請埋ex去旅行都比人飛呀
溝到女先算邊有得揀
A0
所以真係唔明 女方係女強人搵錢多都話
百啲自己都窮 搵埋個窮撚男友拍拖aa 食飯aa連房錢套錢都aa 就係為咗做「好女仔」
好想講咪傻啦 9成9男人都會當你on9有得免費上床咋 雞都話有錢收 衰啲講同免費雞冇分別
一定唔樣衰先
可惜現代女人淨係追求男仔身高
屌,跟本係被包養
前提係豬閪當唔當係女仔?當嘅咪有好多 唔當嘅就冇乜
女人不嬲都係可以共富貴不能共患難 男人通常調返轉
有又點
到最後你咪又係樣貌先決
一開始應該有唔少,無人珍惜咪變哂今時今日連登仔口中既臭雞
我女朋友就係咁 好想可以對佢好啲 畀個好啲嘅青春佢
有 我條女
自己都餵唔飽都仲鳩痕諗溝女
我都係
好嬲自己咁窮,要佢擔心返我轉頭
有次同個男同事食飯
佢食野食到滴哂d汁落件恤衫到
我好心同佢講: 你食野小心d唔好咁污糟, 唔係第時出街同女仔食飯嚇親人
佢用不屑既語氣講: 我係咁, 呢個係我style
我就費時再出聲
有能力既時候唔好忘記一直陪住你既佢
屌你男同事老母
其實好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞