究竟香港仲有冇呢啲女仔?

681 回覆
1036 Like 213 Dislike
樣去到極限可以無視 (陳冠希/金城武)
不過一般靚仔已經唔得(MK峰/余文樂)
小儀唔差,係年齡問題
其實有好多
反而唔知識 appreciate. 嘅男人有幾多

求偶係雙方

你揀人 人揀你

話知你天皇老祖 金正恩都唔係北韓妹個個話上就上

克林頓食雪茄都要身敗名裂

做好自己 自然有出路
咁應該係你既能力只夠識呢啲女
樓主pin this好女仔下場
佢地覺得天生麗質就唔使搞 要搞都係柒頭喺度東施效顰
呢啲叫剝削?咁啲男人咪日日俾啲女人剝削緊囉
Sasa啲唇膏唔係幾十蚊一支咋咩 點解你買成幾百蚊支 呀邊個kol素顏都靚爆鏡 臭雞

講護膚最基本要化妝水精華面霜眼霜防曬面膜 仲要跟住天氣同皮膚狀況用唔同產品 同隔個零月去美容院

講化妝要粉底液遮瑕腮紅陰影高光眼影眼線睫毛唇膏香水 一樣要跟唔同季節皮膚狀況style用唔同產品

仲未計指甲頭髮脱毛supplement呢啲林林嬸嬸嘅雜項 要維持正常樣係要時間同金錢成本 我有呢個能力去保養自己 過自以為ok過得去嘅生活 點解我要委屈自己降低生活水平同你捱 真心講無論男女都好 自己都未顧掂自己嘅時候就唔好拍拖害人啦(搵到有錢仔女就另計啦)

最後嗰段好啱 我阿爸結婚後係仆街 但追我阿媽嗰陣時咪又係跟前跟後 送呢樣送嗰樣氹我阿媽開心
最後奉獻自己搞到殘曬 變黃面婆 開始你會心動 之後你就會當老奉 最後就會想飛佢

我寧願條女留返D錢keep下自己 大家有咩AA 都唔要果D垃撚圾犧牲精神 低成本收下手作野有心意就夠
同港女語錄可能同一間公司運作
唔靚還唔靚,醜還醜
講清楚啲,係唔靚定係醜
連登港男語錄
笑撚死
要條女同你捱
冇錢就過主啦
如果有一個咁好嘅女仔,一直都不離不棄。但最後佢因為同人發生咗關係,咁男朋友應唔應該原諒佢?

我女朋友
之前細個on99 出黎判工程 比人拖到無晒錢
條女同條女老母各比左3000蚊我
個時真係自己入廁所喊
起碼要順眼
身裁我真係唔介意
邊個召喚本尊
其實大把尼d女仔
但尼d女仔通常低調
想行平淡愛情路線
想男朋友係一個有自信嘅人
唔係毒撚ok?

性格毒冇問題
但唔係個樣都毒囉
大撚把

但你唔好預係靚女
呢啲咁上下

好多都無自信呢樣珍
利申 巴
你自己調轉做唔做到先
同埋你個例子個人覺得有小小Over, 個女仔做足既會好卑微,你唔會珍惜
同埋長期雙方付出唔對等一定行唔遠
但果個唔會係你條女
大把
不過樣衰,你睇唔上眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞