究竟香港仲有冇呢啲女仔?

681 回覆
1036 Like 213 Dislike
唔好傷害好女仔既心靈
根本就大把, 係樓主自己遇唔到
乾淨>整齊>fashion sense>樣
我覺得
有係有
不過相對地通常條女都冇乜學識又冇乜大志
佢未搵到第個啫
有 不過俾狗公mk玩到爛
我女朋友就係
咁嘅女仔通常都會受傷害 啲仔老馮唔會珍惜
當佢有其他女埋身 你嘅付出只係nothing
因為新鮮感大過晒咩樣貌身材付出
真係唔好全副心機同錢放喺條仔身上咁傻
咁你溝你老母個fd個有錢女就抵啦
一講正常就知咩事

街上面見到稱得上正常又唔mk果種港女 其實好多屋企係食好住好 有保養 有生活 環境養出黎feel到有氣質性格唔差 但性格唔差唔等於人地接受到降低自己生活水平就你

唔係話你要求正常唔得 係要維持呢種正常 你肯付出幾多先 你去百貨公司睇下D化妝品護膚品價錢 再望下D進口食物賣幾錢計下條數先好講 你想要正常女 條女又何嘗唔係想正常生活唔比你拖累

食M記果d 生活太垃圾 用埋D粗野 係會導致黃黑殘肥暗瘡濕疹出曬黎 咁到時唔通你又瀨條女變到唔正常 劣化咩

溝女搵老婆唔係咁簡單架葉師父 而家大陸妹都唔肯咁生活啦 我老母有個腥港人飲茶fd 後生都稱唔上好靚 佢個老公做地盤 都有個LV手袋啦
眼神無自信
唔敢望人已經輸咗9成
大陸架條女
有個parttime女仔 18 19歲 本身冇返過工
夾硬去條仔(應該話未婚夫)間公司一齊捱 每星期返6-7日
家庭背景上咗岸嗰啲唔mind純粹係因為佢自己顧得掂自己
畀着有一日屋企唔再support佢就會怨你點解畀唔到佢期望嘅生活水平佢
18 19歲 未婚夫?
我都係對男朋友好 覺得有困難就一齊捱
最緊要互相係身邊
但相處耐左 佢返工忙左好多搏事業 無時間同我見面 我都唔緊要 夾下食飯時間一齊食都好

但佢最近都係覺得對我無左feel
話好似無新鮮感 同我唔理解佢
就話要分開
好似好兒戲咁
搵個肯捱窮嘅女仔
十八年後有又個連登仔出po話窮人生仔正仆街
怨老豆窮冇父幹 怨老母唔揀個條件好d嘅等佢贏在起跑線
Btw呢篇野講得幾中肯
香港已經算多女仔唔介意捱
https://www.lungchuntin.com/blog/%E4%B8%80%E7%94%9F%E5%8F%AA%E6%83%B3%E5%B0%8B%E6%89%BE%E4%B8%80%E5%80%8B%E8%82%AF%E6%8C%A8%E9%BA%A5%E8%A8%98%E7%9A%84%E5%A5%B3%E4%BA%BA/
臭鴨同動漫人物一齊唔好咩
同意 肯捱窮固然係好女人
咁要自己女人捱窮既係咩男人
毒撚係咁
唔好期望佢地會理解女人都係人同埋要保養
有就實有,package好又係好女仔嘅應該已經俾人mark咗

其他嘅,到你真係同佢一齊咗咪又嫌人其他嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞