究竟香港仲有冇呢啲女仔?

681 回覆
1036 Like 213 Dislike
D 豬羅紀咪有LO
得第4同5唔係,而家做咗我老婆
佢個樣唔醜喎,正正常常嘅女仔樣!佢後生都拍過幾次拖,同埋佢而家都搵到錢,又照顧到自己,都冇乜必要是但搵個人拍拖啦。如果降低自己生活質素嘅話,單身仲好啦
當個女仔成日諗住幫你慳錢,買貴少少嘅禮物佢又肉赤話你浪費錢...大時大節諗送乜都幾頭痕
臭雞
係呀係呀男人可以食軟飯啊我屌你老母
你哋臭g擘大個閪就得
咁嘅樣可以點性格好
最尾嗰個笑撚到仆街
用個閪上位嗰啲攞嚟講
個個女朋友都係咁樣

你睇下大學入學率先
跟住份工有機會要對客既又係優先請女
唔洗對客既放條女係office都好睇D所以都係請女
仲未計你講既用個西搵食/低學歷做sales
同級數去比較, 香港女性優勢實在太大
有機會面對客嘅優先請女知唔知點解呀
取悅我哋男人咋
呢啲咪就係靠個外表靠個閪上位囉
應該有少少言語障礙
但智商正常
你岩你岩
所有女人都係雞
我女朋友就係咁
揀左我呢個毒撚
但係我有好多客係女........
咁我請男人係咪靠碌鳩上位
人大左
開始鍾意d師奶樣
我finance department
CFO係女
Direct manager係女
Finance manager都係女
得Accountant係男
但係啲女幫襯你唔係因為你係男人呀嘛
唔係乜嘢都可以掉轉來講
男人想屌女嘅程度遠超過女人想俾人屌嘅程度
呢度話晒都主要係男性, 留返少少希望OK?
一句就香港女人搵得多過男人, 好撚hurt嫁..
不過都要犧牲啲嘢囉
女性返工拼搏事業 生咗仔之後老細覺得你handle唔到 隔半年先返工脱咗節 又冇得ot岀差 慢慢就唔再培訓你比資源你 換個唔使顧家嘅男性做你個位仲好

香港喺就業上嘅平等係做得好過其他地方 不過都仲有母職懲罰嘅問題 覺得女性婚後要收心照顧屋企 好多謝小朋友有病 都係阿媽請假甚至辭工去照顧小朋友
你講得啱
根本全部女人都係雞
女人生出來嘅價值就係俾人屌

希望你繼續保持呢種價值觀 G持
因為你唔靚女
因為你既行為太cheap

鳩吹過心地叫正正常常,咁呢個你比幾分
其實由你講嘢對女仔嘅態度都睇得出 你講嘅好女仔都唔會揀你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞