究竟香港仲有冇呢啲女仔?

681 回覆
1036 Like 213 Dislike
係囉 唔係你情我願咖咩
良禽都擇木而棲 更何況人
男人都可以食軟飯咖
百貨應百客
樣靚又性格好嘅輪得到你?
自己取捨啦喺度叫春
所以係香港就算本身又窮又廢又醜
只要肯執正下自己, 跟本唔會溝唔到女
呢D"我係咁, 唔係鍾意我咁既女人就唔係真愛"既男人實在太多
(仲有一大班肥婆都係咁上下諗法)
多得班狗公漁翁撒網式溝女
不過無可否認,大包圍咁溝女確實係最快出pool既方法

香港做女人唔洗郁都大把人溝
男人自己創造機會一樣溝好多女

但有幾多人配得起佢地
捨得買貴野俾
但你又唔買返貴野俾人

食軟飯
係香港做女仔都幾慘
有要求就拜金臭雞 肯捱肯aa就免費雞
咁應該點好
有 我女朋友就係
173就算啦
巴打
Mark實佢啦
娶得過呀
祝幸福
如果本身生活條件好 同屋企人一齊食飯食開貴嘢 去旅行又去歐遊住靚酒店 屋企有啲錢住靚樓 就唔應該為咗「好女仔」呢個稱讚而拋棄尊嚴,你屋企人用咁多錢栽培你、洗咁多錢養你、你就為咗個窮酸男人 係出面食茶餐廳去貧民窟逼黎逼去 去旅行又要死慳死抵
俾屋企人知道自己個女咁都覺得心痛啦
做乜要為咗人哋讚你係好女仔而搞到自己失去原本有既生活質素? 家陣捱窮比賽?
咁撚墮落嘅mindset都可以講到咁正義
你自己唔想搵個窮女仔捱窮經濟上carry佢
佢哋咪一樣唔想搵個窮男仔
有得揀邊個想拍拖拍到去非洲做義工咁邊個唔想安逸啲
睇少啲港男語錄啦on9
認同巴打要捉實唔好放手
有,我女朋友。依家做foodpanda,成日幫我比錢。
覺得佢好好
但係冇feel喎
都話左有咁既女仔,然後就會俾人嫌其他
低下階層個啲男人先最鍾意逼女人捱窮
唔講以為香港係非洲 食貴小小 用貴小小既袋 已經俾一大班窮撚批鬥「拜金」「港女」
你窮撚洗唔起錢係你既事
點解要逼原本生活質素好既人同你一齊捱苦捱窮 搞到好似非洲難民咁
香港最多有錢人、大把人消費得起高質素既生活
由得呢班低下階層怨天尤人既垃圾繼續搵「好女人」捱窮啦
果幾個條件係basic 野
淨係鍾意臭西就唔好話呢個世界無好女仔啦
某部份不論性別都係會有呢種偏激既諗法
但大佬呀
你落街市買棵菜
都會搵棵靚靚仔仔唔係甩頭甩髻家啦
何況係揀伴侶
整齊乾淨係基本但好多都做唔到
然後話人地唔鍾意佢既內在剩係睇外表
有,我老婆
邋遢不修邊幅都可以叫style
你同事真係好型
但係連登班窮毒撚 全身甩皮甩骨 住公屋
都盼望有靚女受佢溝
大把啦...起碼我同我d close frd都係咁好只可惜香港啲仔都係睇樣睇身材先,幫你唔到㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞