究竟香港仲有冇呢啲女仔?

681 回覆
1036 Like 213 Dislike
大把,香港女仔揀定左係你絕對唔係問題個問題係你得唔得
公廁梗係多人去啦
有d女自知柒柒地就會

靚既通常唔會
中年男人有錢有事業先吃香,後生唔努力掛住拍拖邊會得到成就
香港好多男人真係唔知邊到黎既自信
呢啲款都叫唔係太差
好多女明明樣唔差 都幾養眼 就話人唔靚 普通料 一般貨色 靠化妝既臭雞 冇波 冇腰 冇腳
唔怪得個個都話自己中上樣 但係交友app啲仔9成都咁撚樣衰 仲要係自介話自己中上樣
同啲死肥婆一樣咁撚有自信
好嘅女咪一樣多,但啲人係鐘意大波長腿靚女,點會同你降低要求呀?
中年男人無錢無學識無事業只係廢中一名
如果係仔就變咗基本要求
存唔存在依種女仔係第一個問題。(我認為存在嘅)
樓主吸唔吸引到依種女仔係另一個問題。
至於其他男仔吸唔吸引到依種女仔唔係樓主關心嘅嘢。
窮就咪撚拍拖啦,唔好害人,呢d好女仔留返比人照顧
你真正愛一個女人,唔會想佢同你捱
自己廢又想要一隻好女人,憑咩?
努力起碼有機會
唔努力零機會
好老土果句 the best is yet to come
又係連登毒撚:
首先唔靚既女人一律唔當係女人

住公屋靚女=公屋妹
冇讀大學既靚女=冇見識 弱智
冇身材既靚女=唔好屌
貪錢既靚女=拜金死臭雞
貪靚仔既靚女=靠化妝咋嘛死臭雞 憑咩要靚仔
素顏靚女=唔識打扮 村姑
濃妝靚女=得個妝靚 落左妝咪又豬閪
唔係處既靚女=公廁 個閪一定比好多人屌過
唔比屌既靚女處女=臭雞 屌高黎賣

總之最好就靚女波大長腿處女 床上功夫好 肯比佢任屌 肯同佢AA 甚至養埋佢 打扮到身光頸靚 仲要唔介意自己又矮又柒又窮又on99 講句野都講到1999
我都覺 反而啲臭西港女格就有好男人錫到飛天寵到公主咁
人善被人欺係適用係愛情
順眼唔一定代表靚
大把追我嘅廿件都係咁
16 18 22 中女有錢冇錢都係
呢樣真
暖男當兵
大把啦,但本身除左呢樣優點之外 可能其他條件都比較差,自己都係窮囉,所以咪唔介意
你話要又靚又好身材又叻又有錢都肯陪你捱就話姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞