究竟香港仲有冇呢啲女仔?

681 回覆
1036 Like 213 Dislike
點樣女多男少?我講後生喎
https://www.censtatd.gov.hk/en/data/stat_report/product/B1130303/att/B11303032020AN20B0100.pdf
Table 1.2A
自己睇吓0-24好明顯係男多女少

現實就係港女睇錢多,無十成都九成
夠有錢嘅話,港女認埋你做老豆都仲得
一味喺度話樣同身材,你當連登standard係現實standard?
樣最少要出到街 乾淨整齊 個頭好油/頭皮多果啲真係接受唔到....
格毒先好唔會偷食

不過如果有女送上門....係咪男人都會食左先算
樓豬講完之後呢排應該勁多女仔為左被叫做好女人肯咁做
好似之前話只想搵一個肯捱M記的女仔之後勁多公主肯食M記
樓主好波
肯陪你捱話做就做到咩
得到手後就會俾人嫌三嫌四
跟手咪又係俾人hurt 俾人飛
之後就學精左 變港女好過
其實啲男人係咪真係成功咗 捱完 有錢啦
就好自然唔記得係邊個陪佢捱 陪佢辛苦
而家有啲驚個男朋友第時會咁
態度正確
好膚淺架咋
咪揾幾次你問佢食咩佢主動話可以M記lor
Anyway 你仔細列到D叫好女人既行為D女見係popular opinion 係會跟住做 or at least扮下
你呢招的確係高
佢50歲啦,佢後生20歲都大把人要。
係就好 希望我條女都睇到
可以答你,有毛阿
跟著個女仔就變左
以下就是現今香港真正實況

港女靚女百份比遠遠高於港男
港男靚仔百比一定低過0.2%,20-49歲中靚仔數目不足二千人
呢個地方人樣只會更差,中長線亞洲其他地區男性輕易超越港男樣貌

現今大部份港女摘偶情況如下

1. 高高大大,普通樣或以下
2. 月入穩定幾萬

完。

無錯,真正現實就是如此
典型左翼計劃,大部人不論男女思想行為已中哂左翼圈套而不自知

最後補多張圖,真係唔少人以為高大=靚仔
點解有啲人咁鍾意將連登同現實世界掛勾
都話現實世界嘅後生已經男多女少,仲點樣嫌呢樣嗰樣?
女人唔使做任何嘢已經一堆仔爭住溝,咩樣咩身材都係有價有市

依家係啲女只aim top 20%男,剩低嗰80%日日鬥生鬥死都未必爭到女
有,我老婆
話緊你呀蝦女人社會垃圾 講句野都講到1999
有 我老婆就係
垃圾男人死撚咗佢唔好浪費地球資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞