其實iphone成功秘訣係乜野?

190 回覆
58 Like 256 Dislike
Marketing 成功
喺2010年代包裝到有錢人用
樓主pin this
佢哋唔明白乜嘢叫做「使用者體驗」
An俠要自由呀!
而且佢哋成日F F終有一日,智能手機好似PC咁樣可以自由配搭,可惜呢個概念連Google曾經想做都做唔到。
有問題咩?
明知係垃圾中垃圾 用到一肚氣 都犯賤去iphone 之後死死轉番android
*去買
an俠:用iphone同去咗北韓咁返唔到出黎,誓死唔用iphone
北韓人用android
An俠:大部份北韓人想脫北
佢以前啲放布會成日搵其他公司黎比較順便鞋落吓佢地好過癮
而家gay cook好q悶
吓吓同你講環保,之後同你講個相機有幾撚勁
屌,我買電話定相機定環保袋呀
又發現IPHONE一個痴線問題

通訊錄入面每次只可以DEL 一個人

除非外掛程式
慢慢玩,越用越撚on9
岩哂大部份人唔想用腦鳩用
佈景主題又改唔到
對手d 機廠總有好多伏位

pixel 本身無問題但係無行
無計,習慣用開親生仔同行貨。

樓主幾時推介部Android 親生仔行貨嚟?我樂意買部支持下
6s 可以用6年 前兩日爆左mon先逼住出12 pro max 利申用到6s有種不捨得感情
2021仲用線過資料
你網速有usb 3.0恆定咁快
呢個年頭原來仲有人插USB 個資料
雲端,串流,1000m光纖入屋,5g,NAS
唔知幾多年冇電話usb駁電腦
連最廢嘅iTunes都可以唔使用USB用wifi直接同步
144可有可無,食電除咗快碌網頁仲有咩用
玩垃圾手機競game
利申電腦Mon 144 FPS玩家
教主Steve Jobs
我做production 同talk一部手機過哂野,播歌有3.5直接插機出聲,type c口又做到其他野,你點假設人地度實有穩定network.....我用緊無限上網去到死位都唔會用到

俾著你會唔會一部機做哂嘅野再整多舊魚拎個external hdd去先。。。

都未計影相拍片大量過電腦,一段8k閒閒地幾十gb...你同我講雲端。。。你個世界咁細好難溝通wo
每次講親用線都有一班傻鳩問點解你咁落後唔用cloud
大佬2021年啦
真係做嘢就外置ssd 啦
搵食嘅話用手機影相拍片
仲要8k
手機拍8k真係笑撚死人
我手機用nas autoupload
Nas 直接接當埋電腦hdd
2021都仲要用有線真係
尿袋都有MagSafe 了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞