其實iphone成功秘訣係乜野?

190 回覆
58 Like 256 Dislike
Apple ecosystem iphone cpu又勁過an 你出面揾比我睇
u gay test failed
樓上已經有人講過4k片
pixel 5 秒破你呢番言論
用家唔俾屌?一定要盲捧?

佢如有120hz 同type c, file management 再正常d我無投訴

成班idog用到入左黨咁,壞處都死撐
ecosystem
或者咁諗,好多嘢都係相對
會唔會係因為android太垃圾而唔係iphone有幾神

不如分析下android有幾咁垃圾?
啱,我用電腦過野都唔會吓吓插線,近十年 USB 手指都少用
以前iOS 7連safari download嘢都唔俾真係嚇死人
而家可以download 同埋有files app先好咗
最sticky嘅位係animation.
其次就係brand.
再其次就係app dev consistency(因為都係用swift寫)
之後我諗先係你講嘅嘢
有files apps前真係傻閪先用ios
慣性收視
個人崇拜 (雖然SJ死埋)
用Apple嘢好多都未用過Android 未必知出邊發生咩事
用An機就一般都用過Apple甚至雙修 變相會知兩者優劣
Strong Hold.jr
依家d 頂級an 機仲順過iphone
用iphone 主要原因
安全性
電冇咁倒水

至於ios 定an os 各有各好

Ios file system 相薄係垃圾
成功原因咪就係14.5 一堆bug都係用家問題
An 用咗半年後,同一開始咁順先再講
Android 9之前都冇用過iPhone

但轉咗會之後就冇用過android 做主力

Android 再買都只會買pixel都冇乜好選擇
有啲牌子等update 好似要乞咁
an俠:亂咁比權限亂咁裝apps緊係lag啦我裝apps驗屍咁屍,隔過曬渣,用咗幾年仲好順
唔明點解要月用自己藍牙幫戈搵失物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞