其實iphone成功秘訣係乜野?

190 回覆
58 Like 256 Dislike
當年由windows phone, apple 出iphone 真係贏10條街

之後android 頭幾代真係柒d, 電真係倒水咁. 係用過2代nexus 叫好d, 最完美係Lg g2. G2壞咗後, 頂唔順每年部機都變慢, 睇住人地用iphone 舊3代都仲玩到d 新game 順暢...

最後我都見iphone x 個size 同size fit 返手掌, 結果用咗3年無投訴
Android 廢囉
iPhone 成功秘訣就係... 將你呢種手提電話用家篩走
Apple老師
睇下siri同個google assistant 先講啦
Privacy
淨係保密性質已經嬴哂啦
android架構:

未食補品前

食補品後
樓主講果堆問題根本就冇嘢搵嘢講
得60hz廢我同意
Iphone早年影相稱霸
流暢度又係贏哂
係麻煩d,不過唔駛裝apps
放去檔案度就得
其實你地ifan係咪真係要3日開一個post黎踩下an機圍爐打飛機姐
你lightning 已經無得兜啦
一張256gb 卡同加storage 差幾多錢?

你要貴一大截買同一樣野,除左俾人當on9唔知講乜好
其實係早年個foundation做得好
之後就算唔洗大改都滿足到一路以來嘅用家
就算新加入嘅亦都好快就融入到
迫使大家進步
硬件廢之餘, App開發側重晒去iOS, Android勁少App
當然講緊Steve Jobs 仲在生之前
獨裁做得好係星加坡, 做得唔好似WM7 咁咪北韓
生態呀 你識咩
成個世界得apple野

利伸:唔識
File app 完
一邊係麻煩, (但最麻煩嘅iTune都有嘢取代), 但安全, 機順
另一邊好撚方便, 外掛任裝, 但等於中門大開任俾人hack, 硬件幾勁都好快lag
你揀喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞